jasmin27'nin Söz Fotoğrafları 30.01.2010

woww herşey çok güzel görünüyor.cnm .birbirinize de çok yakışmışsınız..yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.. çikilata da süperr görünüyor ımmm kaydirigubbakcemile3 mutluluklarr..

aminnnn canım çok tşkler çikodan al bikaç tane tatlımzemuszemus

insan o yüzüğü parmağına taktığında farkında olmadan hep ona bakıyor inanamıyor, alışmaya çalışıyor.çok güzel duygular bunlar,Allah tamamına erdirsin

insan o yüzüğü parmağına taktığında farkında olmadan hep ona bakıyor inanamıyor, alışmaya çalışıyor.çok güzel duygular bunlar,Allah tamamına erdirsin

evet canım gerçekten öyle sözün olduğu günün ertesi sabahı uyanır uyanmaz ilk işim yüzüğüme bakıp gülümsemek oldu:) allah tüm sevenleri kavuştursun :Saruboceq: iyi dileklerin için tşk ederim canımopuyorumnanaktan

Allah tamamına erdirsin canım..Çok yakışmışsınız ve sende çok zarif olmuşsun maşaallah..

görünce verdiğim ilk tepki "aa geçen günki kıyafetler bunlar " oldu kaydirigubbakcemile3
bu kadar hoş durabilceği aklımın ucundan bile geçmiyordu ama mükemmel olmuşsun yerimseniben mutluluğunuz daim olsun

Tatlım allah mutluluğunuzu daim etsin ayakkabılarına bayıldım nerden aldın acaba? İşe giymek için aynı bu renk gri istiormda.

görünce verdiğim ilk tepki "aa geçen günki kıyafetler bunlar " oldu kaydirigubbakcemile3
bu kadar hoş durabilceği aklımın ucundan bile geçmiyordu ama mükemmel olmuşsun yerimseniben mutluluğunuz daim olsun

tşk ederim canım aminnnnopuyorumnanaktan

Tatlım allah mutluluğunuzu daim etsin ayakkabılarına bayıldım nerden aldın acaba? İşe giymek için aynı bu renk gri istiormda.

tşkler canımopuyorumnanaktan ayakkabılarımı storm dan aldım m.köyde indirimdeydi 50 tl ye aldım yarı fiyatınayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…