• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jasmin27'nin Söz Fotoğrafları 30.01.2010

jasmin27

Bir EYLÜL Masalı
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
817
0
96
38
İstanbul
pek hoş olmuşsunuz, yüzüğüne ve kırmızının uyumuna bayıldım, Allah tamamına erdirsin :nazar:

çok güzel olmuşsun mutluluklar dilerim canım yüzüğünde çok şık..

bitanem mükemmel olmuşsunnn.... çok beyendimmm.... güzelim benim allah mesut etsin düğün fotoğraflarınıda görmek nasip olsun inşallah... mutluluğunu bende seninle birlikte yaşıyorum inan...bu mutluluğa şahit olmak çok güzel... allahım ayırmasın sizi :nazar:

bitanem mükemmel olmuşsunnn.... çok beyendimmm.... güzelim benim allah mesut etsin düğün fotoğraflarınıda görmek nasip olsun inşallah... mutluluğunu bende seninle birlikte yaşıyorum inan...bu mutluluğa şahit olmak çok güzel... allahım ayırmasın sizi :nazar:

canımsınnnnn bitanem çok tşk ederim allahım sizide hiç ayırmasın bir ömür boyu opuyorumnanaktanmutlu olun inşallah

ALLAH tamamına erdirsin canım.birbirinize yakışmışınız.sende çok şıksın.kıyafetinin rengini de çok güzelmiş.:nazar:a.s.TEBRİKLER...........

Yüzügünüz ve kirmizinin uyumu cok hos..Allah tamamina erdirsin,mutlulugunuz daim olsun..opuyorumnanaktan

Ayy canım çok güzel olmuşsun..Elbisende saçın makyajın ve sen çok güzel olmuşsun..

Ama ayakkabılarına tek kelimeyle bittim bayıldım..Harikalar yaa :)))

Çokta yakışmışsınız..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

13 Şubat'tada benim sözüm var çok heyecanlıyım :)

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Mutluluğunuz artarak daim olsun inşallah..

Back