jasmin noir mı yoksa kenzo amour mu almalıyım???

Flora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
59
0
36
İzmir
birbirinden çok alakasız iki koku.jasmin noir daha çok gece çıkarken kullanılacak bir koku gibi geldi ama acaba gündüz de az sıkarak kullanabilir miyim yoksa ağır mı kaçar karar veremedim.kullananlar varsa nasıl ve ne zaman kullanıyorlar yorum yazabilirler mi??

kenzo amour ise sıcak bir kış kokusu,daha çok yerde kullanabilirim günlük olarak diye düşünüyorum.

ben de seninle aynı fikirdeyim. jasmin noir daha ağır ben çok sevemedim, ama amour çok güzel. sürekli kullanabilirsin. yaşını bilmiyorum ama jasmin noirdansa kenzoyu tavsiye ederim güzel bir koku :)

kesinlikle Kenzo Amour gece, gündüz, yaz ,kış,esmer,sarışın, kumral herkes her yaşta herzaman kullanabilir.Sıfır risk.

cnm bana sarucak olursanda kenzo amor al. Tabi noirde çok başarılı, çok kalıcı bir koku ama biraz ağır gelebilir. Yani gece kokusu olarak düşünürsün onu. Ama kenzoyu çok rahat kullanırsın..

teşekkür ederim kızlar.demek doğru tespit yapmışım :) bu arada yaşım 26.

onu extradan gece kokusu olarak alabilirim ilerde.bu kez müzelik yapmadan bitircem valla kenzomu:)

cnm benim ben senin için araştırdım kenzo kokusu daha iyi olduğunu düşünüyorum eğer gerçekten orjinal parfüme ulaşmak istiyorsan tam ismi ile aratman lazım yan kenzo amore-100 ml-pwedp ve bvlgari jasmin noir -100 ml-pwedp gibi bu konularda uzmanımdırda biraz bu işlerde çalıştım da yinede karar senin am umarım beğenirsin :)

benim bahsettiğm kenzo amour beyaz mat şişede olanı.Çünkü farklı renklerdeki şişelerde olan 3-4 tane daha kenzo amour var ve kokuları bana çok itici ve ağır geliyor.Taklidini alıcaksanız David Walker ınkini öneririm.Orjinaline en yakını o.

pembesevil: araştırman için teşekkürler.ben direkt gidip mağazadan almayı düşünüyorum yani tekin acar douglas vs. o yüzden orjinal olacağına eminim.

esans:kenzonun üç boyu var pembe olan 50 ml,beyaz olan 100 ml,turuncu olan da 150 ml olanıymış.Parfümeride sordum böyle söylediler.

evet boya göre rengi değişiyor. ee aldın mı :) ne zaman alıyorsun almadıysan :) heyecanlandım

Daha önce başka bir başlık altında kenzo amour ile ilgili bir uyarıyı buraya da kopyala yapıştır yaparsam iyi olur dedim.

Şu Kenzo Amour ların keşke sadece 3 kokusu olsa : turuncu ,kırmızı ,mat beyazın yanısıra altın sarısı ,mavi ve beyaz şeffaf şisede olanı da var .Ve hepsine de Amour demişler.Satıcıların da kafası karışık : 'Testerı yok ,zaten hepsi aynı kokuyor sadece şişeleri farklı yapmışlar ' diyerek yanlış bilgi veriyorlar.Bendeki kokuyu çok sevip almak isteyen bir arkadaşım şaşırmış bir halde parfümeriden telefon edip 5 tane kenzo amor var hepsi aynıymış ben galiba kırmızıyı alıcam şişenin rengi çok güzel deyince ' hemen müdahale edip onu mutlak bir felaketten kurtardım Geri kalan şişelerdeki parfumler ya çok sıradan ya da kışın bile katlanılmayacak kadar ağır (tabii benim zevkime göre).Mat şişedeki amor çok özel ve güzel geliyor bana. Neden işleri arap saçına çevirip 4-5 amour yaratmışlar diye düşünüyorum.Boşuna zahmet !

parfüm denen olay tamamen zevk meselesi bence bir kokuyu sen begeniyorsan bitmiştir bi süre sonraherkes saygı duyuyor sana yakışmaya baslıyor bütünleşiyor ,kenzo amour güzel bir parfüm hoş,yasmin noir tam bir klas lüks kalite herkes gibi kokmak istemiyorum diyorsan bence tam bu ama orjinal almak kaydı ile her parfümün açigini ne yazıkki basarılı yapamıyorlar, chloe love orjinalinin yanından gecemiyor bile acıkları,noa dp den almıstım kusacaktım bazı parfümler taklit edilemiyor ancak burberry nin acıkları harika hem orjinalini hem acıgını kullandım koku bire bir tabi tüm notaları alamıyorsun yogun bir alkol kokusu oluyor acıklarda o biraz sıkıntı.ben normalde lolitayı acık kullanmıştım bir daha almadım agır geldi sonra bi sitede buyuk bir indirime girmiş alayım dedim va bu kokuya bayıldım her notasını hissediyorsun agır baslıyor koku gittikçe masumlasıyor romantikleşiyor bambaska birsey oluyor herkes soruyor sıknca.

bvlgari noir arkadaşlar bu kokuda vazgeçilmezim bir çok parfümüm olmasına rağmen tekrar tekrar alabilirim yani oderece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…