Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın ccim aramıza hoşgeldin jaredin en şeker gifi en şeker hali en şeker resmi bu bence ya çok şeker çıkmış gözlerime şnanamadım ŞenizŞenizŞenizŞeniz...çok şeker yaaa... ...
yaws lutfen sema abla sendne bı rıcam var nolur ama nolurrr su johnny resımlerını ızmandan kaldır ablam bılıyom enıste gosuyle baktıgını ama valla dayanamıyommmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tamam güzelim sen ağlama yeterki :1hug:,ben değiştiririm imzamı ,o resim çok güzel bir resim olduğu için kullanmıştım.senin johnnyi ne kadar sevdiğini biliyorum o yüzden seni rahatsız edecek resimlerini kullanmamaya çalışıyorum ama artık daha dikkatli olucam.aşkına saygı duyuyorum canım.gerçekten büyük bir aşkla bağlısın johnnye anlıyorum ve böyle büyük bir sevgiye,aşka saygı duymamak haksızlık olur diye düşünüyorum...
missparowcum bu kadar yakışıklı bir sevgilin olduğu için çok şanssızsın.bütün dünya ona hayran.hayatın onu kıskanmakla geçecekbenneyaptımkiben olsam kıskançlıktan çatlardım:Roflol:
ya benim büyük bi sorunum var off ya 14 yaşındayım 1.70 boyundayım büyük gösteriorum ama jared benden çok büyük yine de ben onunla sevgili olmak gibi saçma sapan hayaller kuruorum ama gerçekleştirebilmek için herşeyi yapmaya hazırım nolur yardım edin sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?çünkü daha önceden de kendinden küçüklerle sevgii olmuştu...
kıs allah sneı tabıkıde olurr bak bana johnnyle ne kadar mutluyuzz allah sızınde yardımcınız olsunn unutma sevnlerı kımse ayıramaz canım tabı bırlıkte olmak ıcın elınden gelenı yapmam lazım baka sor sema ablaya ben neler cektımm ama sonunda johnny benım oldu cnm :asigim::1hug:
ya benim büyük bi sorunum var off ya 14 yaşındayım 1.70 boyundayım büyük gösteriorum ama jared benden çok büyük yine de ben onunla sevgili olmak gibi saçma sapan hayaller kuruorum ama gerçekleştirebilmek için herşeyi yapmaya hazırım nolur yardım edin sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?çünkü daha önceden de kendinden küçüklerle sevgii olmuştu...
ablammmmm sen bıdensınn gercekten ben johnny benden daha cokkkkkkkkk sevıyorum vede sızede anlatmısım galıbaa sengözlerimebaksanabABLAM AMA BEN SEY DEMISTIMM yanı seyy o johnymı lutfen ımzandan sey et demıstım amaa yanı syey kaldır ama senıde kırmak ıstemıyorumm alalhım ben bu johnnyyı nıe bu kadar kıskanıyorum yaa kendımden bıle kıskanıyorummmmsenağlama
ablacım ben sendne sadece johnny fotolarınıı ımzadan kaldırmnaı ıstıyom abalmm nolur resımlerı kaldırm azate onlar cok gusel onlara bakıca zbızz