Jared Leto Fan klub

...çok şeker yaaa... ...
haklısın ccim aramıza hoşgeldin jaredin en şeker gifi en şeker hali en şeker resmi bu bence ya çok şeker çıkmış gözlerime şnanamadım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

tekrar hoşgeldin cci :1hug:
bu da hoşgeldin dayağıııııııııııııııııııııııı :mymeka::mymeka::mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaws lutfen sema abla sendne bı rıcam var nolur ama nolurrr su johnny resımlerını ızmandan kaldır ablam bılıyom enıste gosuyle baktıgını ama valla dayanamıyommmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canıım ellerine sağlık resimlerin hepsi mükemmel.bizimle paylaştığın için çook saolŞeniz

yaws lutfen sema abla sendne bı rıcam var nolur ama nolurrr su johnny resımlerını ızmandan kaldır ablam bılıyom enıste gosuyle baktıgını ama valla dayanamıyommmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

tamam güzelim sen ağlama yeterki :1hug:,ben değiştiririm imzamı ,o resim çok güzel bir resim olduğu için kullanmıştım.senin johnnyi ne kadar sevdiğini biliyorum o yüzden seni rahatsız edecek resimlerini kullanmamaya çalışıyorum ama artık daha dikkatli olucam.aşkına saygı duyuyorum canım.gerçekten büyük bir aşkla bağlısın johnnye anlıyorum ve böyle büyük bir sevgiye,aşka saygı duymamak haksızlık olur diye düşünüyorum...

missparowcum bu kadar yakışıklı bir sevgilin olduğu için çok şanssızsın.bütün dünya ona hayran.hayatın onu kıskanmakla geçecekbenneyaptımkiben olsam kıskançlıktan çatlardım:Roflol:

tamam güzelim sen ağlama yeterki :1hug:,ben değiştiririm imzamı ,o resim çok güzel bir resim olduğu için kullanmıştım.senin johnnyi ne kadar sevdiğini biliyorum o yüzden seni rahatsız edecek resimlerini kullanmamaya çalışıyorum ama artık daha dikkatli olucam.aşkına saygı duyuyorum canım.gerçekten büyük bir aşkla bağlısın johnnye anlıyorum ve böyle büyük bir sevgiye,aşka saygı duymamak haksızlık olur diye düşünüyorum...

ablammmmm sen bıdensınn gercekten ben johnny benden daha cokkkkkkkkk sevıyorum vede sızede anlatmısım galıbaa sengözlerimebaksanabABLAM AMA BEN SEY DEMISTIMM yanı seyy o johnymı lutfen ımzandan sey et demıstım amaa yanı syey kaldır ama senıde kırmak ıstemıyorumm alalhım ben bu johnnyyı nıe bu kadar kıskanıyorum yaa kendımden bıle kıskanıyorummmmsenağlama

missparowcum bu kadar yakışıklı bir sevgilin olduğu için çok şanssızsın.bütün dünya ona hayran.hayatın onu kıskanmakla geçecekbenneyaptımkiben olsam kıskançlıktan çatlardım:Roflol:

valla ablacım gordguun gıbı elımden gelını yapamya calısyom ama cok kıskanıyom zate sırf bu yuzden johnny benı bosucak haa:Roflol::Roflol:

kıs abla sorunun cevabını buldum gel bızım kulube kıssa.s.

ya benim büyük bi sorunum var off ya 14 yaşındayım 1.70 boyundayım büyük gösteriorum ama jared benden çok büyük yine de ben onunla sevgili olmak gibi saçma sapan hayaller kuruorum ama gerçekleştirebilmek için herşeyi yapmaya hazırım nolur yardım edin sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?çünkü daha önceden de kendinden küçüklerle sevgii olmuştu...

ya benim büyük bi sorunum var off ya 14 yaşındayım 1.70 boyundayım büyük gösteriorum ama jared benden çok büyük yine de ben onunla sevgili olmak gibi saçma sapan hayaller kuruorum ama gerçekleştirebilmek için herşeyi yapmaya hazırım nolur yardım edin sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?çünkü daha önceden de kendinden küçüklerle sevgii olmuştu...

kıs allah sneı tabıkıde olurr bak bana johnnyle ne kadar mutluyuzz allah sızınde yardımcınız olsunn unutma sevnlerı kımse ayıramaz canım tabı bırlıkte olmak ıcın elınden gelenı yapmam lazım baka sor sema ablaya ben neler cektımm ama sonunda johnny benım oldu cnm :asigim::1hug:

kıs allah sneı tabıkıde olurr bak bana johnnyle ne kadar mutluyuzz allah sızınde yardımcınız olsunn unutma sevnlerı kımse ayıramaz canım tabı bırlıkte olmak ıcın elınden gelenı yapmam lazım baka sor sema ablaya ben neler cektımm ama sonunda johnny benım oldu cnm :asigim::1hug:

SANA DİYECEK LAFIM YOK MİSS YAbenneyaptımki fisfisfis NE DEDİĞİNİN FARKINDA DEĞİLSİN SANIRIM O SENDEN YARDIM İSTİYOR OYUN YAPMANI DEĞİLLLL yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

canım evet aranızda çok büyük bir yaş farkı var ama bunun ne önemi varki.jared yaşından çok daha küçük görünüyo bence,sanki 36 değilde 26 yaşında gibi.o yüzden aranızdaki yaş farkı fazla dikkat çekici olmaz çok güzel yakışırsınız.sen bir şekilde amerikaya gitmeye çalış.orda jaredin bir filminin galasında falan tanışırsınız bakarsın oda sana aşık olur.sonuçta bunlar gerçekleşebilecek olaylar.sizde johnny ve missparow gibi gül gibi geçinir gidersiniz.onların arasındada çok büyük yaş farkı var ama aralarındaki büyük aşk ve johnnyin olduğundan çok genç görünmesi yüzünden hiç önemli değil yaş farkı.herkes vanessayla evlenecek zannediyo ama o vanessayı terketmeye hazırlanıyo missparow için:dance:kimsenin haberi yok ama:Roflol:hayal kurmak kadar güzel birşey yoktur.inşAllah birgün bütün hayallerimiz gerçek olur

ablammmmm sen bıdensınn gercekten ben johnny benden daha cokkkkkkkkk sevıyorum vede sızede anlatmısım galıbaa sengözlerimebaksanabABLAM AMA BEN SEY DEMISTIMM yanı seyy o johnymı lutfen ımzandan sey et demıstım amaa yanı syey kaldır ama senıde kırmak ıstemıyorumm alalhım ben bu johnnyyı nıe bu kadar kıskanıyorum yaa kendımden bıle kıskanıyorummmmsenağlama

johnnynin resimlerini tamamen yok etmemi istiyosan malesef istediğini yerine getiremiycem canım.çünkü bende johnnyi çok seviyorum ve onun resimlerini görmekten büyük mutluluk ve huzur duyuyorum.seninle aramızdaki terk fark sen johnnyi aşkla seviyosun ben bir sanatçıya duyulan hayranlıkla.o yüzden sana sonuna kadar saygılıyım ama imzamdan bütün resimlerini yok etmemi isteme ne olur:1no2:

ya valla bana tek umut veren sensin sema abla çünkü intihara bile kalkışacak kadar umutsuzluğa düşmüştüm bu hayatı ailemi okulumu herşeyi göze alabilirm onun için yeter ki beni benim onu sevdiğim kadar sevsin...neyse hadi iyisiniz yeni resimler eklicem umarım beğenirsiniz..:dance:
my so called life dan

off canım çıktı neyse inşallah beğenirsiniz yarın da devam etcem jeyyar

canım çok güzeller ellerine sağlık...bende bir kaç resim ekliyorum...
.

....kusursuz muhteşem bir güzellik.....

....ahh o mavi gözler....

ablacım ben sendne sadece johnny fotolarınıı ımzadan kaldırmnaı ıstıyom abalmm nolur resımlerı kaldırm azate onlar cok gusel onlara bakıca zbızz

ablacım ben sendne sadece johnny fotolarınıı ımzadan kaldırmnaı ıstıyom abalmm nolur resımlerı kaldırm azate onlar cok gusel onlara bakıca zbızz

delisin sen deli hahahahaahhahhahahahahahah :Roflol: sema abla Allah sabır versin sana :teselli::teselli:
kız rahat bırak ablatyı ağlayacak cici ya :mymeka:

anam buda benim gibi tırnaklarından oje kazıyor fisfisfis bende sinirlenince çok kazıyorum ve şu andda parmaklarımda kazınmış siyah ojeler olduğu için :utangac::utangac: :1rolleyes: Kötü Kazen :asigim: hahahaha şaka şaka

30secondstomarslargemsgrc8.jpg

Back