Jared Leto Fan klub

valla maşallahım var bende de ne göz varmış geçen günler tvde Büyük İskender vardı orda oynuyodu bu şahıs hemen aklıma sema sen geldin bu semanın imzasındaki çocuk ya dedim :)

hoşgeldin aLLeGRiacıma.s.evet büyük iskenderde oynuyo jared.hatta filmin en yakışıklısı jaredsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab türkiyede pek tanınmıyo ama ben ünlü yapıcam onuşakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben bu jared eniştem hakında bişi sormak istiyorum sema abla sana ortalıkda yoklsun çok acil gelmen gerek

sema ablaaa bu büyük iskenderdeki alexanderın sewgilisiiii değil mi yaa olsun rolde öle olması gerçek hayatta öle olmasını gerektirmez cedoyla orlando betüşün nasıl orly'si missparrow'un nassıl johny 'si benim nasıl shakiram warsa senin de öle jerad'ın olsun ablam sana nice yazı sayfaları dilerim a.s.a.s.Şeniz

sema ablaaa bu büyük iskenderdeki alexanderın sewgilisiiii değil mi yaa olsun rolde öle olması gerçek hayatta öle olmasını gerektirmez cedoyla orlando betüşün nasıl orly'si missparrow'un nassıl johny 'si benim nasıl shakiram warsa senin de öle jerad'ın olsun ablam sana nice yazı sayfaları dilerim a.s.a.s.Şeniz

canııım hoşgeldinn Şeniziyi dileklerin için çoook teşekkürler...evet büyük iskenderdeki alexanderin sevgilisi rolündeydi.ama gerçek hayatta öyle değilmiş:Roflol:yani şey değilmiş işte.söylemeye utanıyorum,anladın sen:utangac:

cedommmm ya sen bir tanesin yaaa ama birinci değil ikinci olcakmış yinede saol bak sen şimdi imza nasıl oluyomuş gör yaptım mı tam yaparım zuhahaa.s.a.s.

yaa benim ne suçum günahım vardı aşık ettiniz benii bu adama senağlama jareddddddddddddddddd jareddddddddddddddddd senağlama

yaa benim ne suçum günahım vardı aşık ettiniz benii bu adama senağlama jareddddddddddddddddd jareddddddddddddddddd senağlama

anaaaaaaaaa :1shok::1shok::1shok::1shok: hari harbi aşıkmı oldunjeyyar sen enişteme kafamçokkarıştı
yerimseniben

ya ben şimdi hatırladım sorumu sema abla yaa
bi karar ver artık
johnny mi:mymeka:
rahmetli barışmı:çok üzgünüm:
jared mi :mymeka:
YOKSA KOCAN MI? :Roflol:
:uhm:annayamıyom yaaaa kafamçokkarıştı

var nannnn 1000000000 kagıt rober 10000000 kagıt elıjah:dilcikar:

halt etmişiniz nen benden de yakışıklı boran ağa mehmet akif alakurt'a 5000000000000000000000 papel warsaa bu adama arttıran çıksın karşıma koz neymiş görsün!!!!!jeyyarjeyyarjeyyar:1closedeyes:

ya ben şimdi hatırladım sorumu sema abla yaa
bi karar ver artık
johnny mi:mymeka:
rahmetli barışmı:çok üzgünüm:
jared mi :mymeka:
YOKSA KOCAN MI? :Roflol:
:uhm:annayamıyom yaaaa kafamçokkarıştı

hepsi hepsi hepsiii:sm_cool:
johnny benim ilk aşkım...
Barışa olan sevgimi hiç bir şekilde tarif edememsenağlamaaşktan falan çok daha üstün bir duygu...
jaredse bir kaç senedir aklımı başımdan alan bir güzellik...
kısacası hepsini seviyorum:sm_cool:Şeniz

hoşgeldin canım a.s.jaredi görüpte aşık olmamak mümkünmü:asigim:
şu gözlerin güzelliğine bakın

Back