Jared Leto Fan klub

canım cedorlandocum muhteşem bir resim bu:asigim:teşekkürler eklediğin için:1hug:jaredimi yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.ben tatildeyim ve nete giremedim bir haftadır sizi çoook özledim:1hug:a.s.Şenizkendinize iyi bakın.sema ablanızı unutmayın:a015:jared başlığımızı boş bırakmayın.sizi seviyorum..bu arada başlığımız başka bir yere taşınmış yeni yerimiz hayırlı olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cedorlandocum muhteşem bir resim bu:asigim:teşekkürler eklediğin için:1hug:jaredimi yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.ben tatildeyim ve nete giremedim bir haftadır sizi çoook özledim:1hug:a.s.Şenizkendinize iyi bakın.sema ablanızı unutmayın:a015:jared başlığımızı boş bırakmayın.sizi seviyorum..bu arada başlığımız başka bir yere taşınmış yeni yerimiz hayırlı olsun...

YA GİTMEEEEEEEEE
NE ZAMAN GELCENNNN senağlamasenağlama :a015: :çok üzgünüm:

mükemmel bir gif sema ablam için a.s.

Jared Joseph Leto 26 Ocak 1971 doğumlu Amerikan aktör ve müzisyendir. Aktör olarak ilk performansını Jordan Catalano rölünde My So-Called Life`da
gerçekleştirmiştir. Kariyerinde dönüm olan filmRequiem for a Dream olmuştur.
Ailesi
Leto Bossier City, Louisiana`da doğmuştur. Shannon isminde bir abisi ve babasının ikinci evliliğinden iki erkek kardeşi vardır.
Eğitimi
# Newton North High School - Graduated in 1989
# Flint Hill Preparatory, Oakton, Virginia
# Emerson Preparatory, Washington, DC
# University of the Arts in Philadelphia, Pennsylvania
# School of Visual Arts, New York
Müzik
Jared ``30 Seconds to Mars`` grubunun gitaristi ve vokalistidir. 2 albümleri çıkmıştır: 2002 yılında gruplarıyla aynı ismi taşıyan ``30 Seconds to Mars`` ve 2005 yılında ``A Beautiful Lie``.
İlişkileri

Scarlett Johansson ile çıkmakmıştır. Sonra 1999-2003 arasında Cameron Diaz ile çıkmıştır. Sonra da Kristi McDaniel ile çıkmıştır.
Filmografi
| Chapter 27 (2006) (post-production) || Mark David Chapman |- | Lonely Hearts (2006) || Raymond Fernandez |- |
Cameron Diaz (1972 - .... )
30 Ağustos 1972'de California San Diego'da doğdu. Küba-Amerikan bir baba ile İtalyan ve Alman ırkından gelen yerli bir Amerikalı annenin kızı olan Cameron, 16 yaşında Hollywood'da bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile bir anlaşma imzaladı. Modellikteki başarısı Japonya, Avustralya, Morocco ve Paris'te çalışmaya, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergileride resimlerinin çıkmasına ve Calvin Klein, Coca Cola ve Levi's gibi büyük şirketlerle çalışmıştır
Lord of War (2005) || Vitaly Orlov |- | Alexander (2004) || Hephaistion |- | Panic Room (2002) || Junior |- | Highway (2002) || Jack Hayes |- | Sunset Strip (2000) || Glen Walker |- | Requiem for a Dream (2000) || Harry Goldfarb |- | American Psycho (2000) || Paul Allen |- | Girl, Interrupted (1999) || Tobi `Toby` Jacobs |- | Fight Club (1999) || Angel Face |- | Black and White (1999) || Casey |- | The Thin Red Line (1998) || Second Lieutenant Whyte |- | Urban Legend (1998) || Paul Gardener |- | Basil (1998) || Basil |- | Switchback (1997) || Lane Dixon |- | Prefontaine (1997) || Steve Prefontaine |- | The Last of the High Kings (1996) || Frankie Griffin |- | How to Make an American Quilt (1995) || Beck |- | Cool and the Crazy (1994) (TV) || Michael |- | My So-Called Life (1994) TV Series || Jordan Catalano |}

gerçekten mükemmel yaa..çok çok güzel eklediğin için çook teşekkürler canımŞeniz

resimlerin üstüne tıklayınyerimseniben

coşmuş yine jaredcim:sm_cool:kardeşiyle birlikte kurdukları 30 Seconds To Mars grubunun konserlerinden görüntüler...

---30 Seconds to Mars - The Kill şarkısının şarkı sözleri türkçe çevirisi---

Ya kırılmayı istiyorsam
Hepsini yüzüne gülerek
Ne yapardın
Ya yere düşseydim
Bütün bunlara katlanamayarak
Ne yapardın

Gel, kır beni
Göm beni, göm beni
Seninle işim bitti

Ya savaşmayı istiyorsam
Hayatımın geri kalanı için yalvararak
Ne yapardın
Daha fazlasını istediğini söyledin
Ne bekliyorsun
Senden kaçmıyorum

Gel, kır beni
Göm beni, göm beni
Seninle işim bitti
Gözlerime bak
Beni öldürüyorsun, beni öldürüyorsun
Tek istediğim sendin

Başka biri olmaya çalıştım
Ama gerçekte içim öyle değil
Nihayet buldum kendimi
Bir şans için savaşırken
Şimdi biliyorum, ben gerçekten buyum

Gel, kır beni
Göm beni, göm beni
Seninle işim bitti
Gözlerimin içine bak
Beni öldürüyorsun, beni öldürüyorsun
Tek istediğim sendin...

--------------------------------------------------------------------------
What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?

Come, break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for
I'm not running from you

Come, break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But note I really am inside
FINALLY FOUND MYSELF
FIGHTING FOR A CHANCE
I know now, this is who I really am

Come, break me down
Bury me, bury me
I am finished with you, you, you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you
Come, break me down (bury me, bury me)
Break me down (bury me, bury me)
Break me down (bury me, bury me)

What if I wanted to break...?
What if I, what if I, what if I...

----------------------------------------------------------------------

Purple mutlaka izleyin süper şarkı,süper yorum,süper bir klip veee süpper ötesi yakışıklı jared!

ya sema ablacım diyim artık 30 stm yeni klip çekmiş ne zaman yayınlanır bilmiorum ama a beautiful lie a çekmiş çok merak ediorum iceberg de çekmişler jared çok cool bi klip dio o öyle diosa öyledir size bir sürü jared resmi koycam umarım beğenirsiniz...

ha bu arada şunu da söyleyim the kill in bi bölümünde kır beni demio yık beni diyo come,break me down yane neyse...

BU DA JARED IN ABİSİ SHANNON LETO fotoğrafçı,30stm ta baterist ve ayriyeten aktör ailede var yetenek..

burda bana acayip benzemiş ya da ben ona benzemişim amaan...

Back