valla maşallahım var bende de ne göz varmış geçen günler tvde Büyük İskender vardı orda oynuyodu bu şahıs hemen aklıma sema sen geldin bu semanın imzasındaki çocuk ya dedim :)
sema ablaaa bu büyük iskenderdeki alexanderın sewgilisiiii değil mi yaa olsun rolde öle olması gerçek hayatta öle olmasını gerektirmez cedoyla orlando betüşün nasıl orly'si missparrow'un nassıl johny 'si benim nasıl shakiram warsa senin de öle jerad'ın olsun ablam sana nice yazı sayfaları dilerim a.s.a.s.Şeniz
yaa benim ne suçum günahım vardı aşık ettiniz benii bu adama senağlama jareddddddddddddddddd jareddddddddddddddddd senağlama
anaaaaaaaaa :1shok::1shok::1shok::1shok: hari harbi aşıkmı oldunjeyyar sen enişteme kafamçokkarıştı
yerimseniben
söle yakısıklıları koymayın die 1000kez sölüoomm istemeden gözüm kayyooo askıma ayıp oluoo ama :Roflol: tas gbiiii falla
OrliŞeniz 10000 Papel oldu yerimseniben Varmı Daha Yakışıklı Var diyen :1shok:kafamçokkarıştıjeyyar
lutfen yazılarımızda ınqılızce qaraqter qullanmayalım Rober & Burcu jeyyar
laelaelaelaelae
var nannnn 1000000000 kagıt rober 10000000 kagıt elıjah:dilcikar:
ya ben şimdi hatırladım sorumu sema abla yaa
bi karar ver artık
johnny mi:mymeka:
rahmetli barışmı:çok üzgünüm:
jared mi :mymeka:
YOKSA KOCAN MI? :Roflol:
:uhm:annayamıyom yaaaa kafamçokkarıştı
yaa benim ne suçum günahım vardı aşık ettiniz benii bu adama senağlama jareddddddddddddddddd jareddddddddddddddddd senağlama
halt etmişiniz nen benden de yakışıklı boran ağa mehmet akif alakurt'a 5000000000000000000000 papel warsaa bu adama arttıran çıksın karşıma koz neymiş görsün!!!!!jeyyarjeyyarjeyyar:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?