Unuttugunuz bir$ey var:
GENLERiMiZ
Ben yurtdi$inda dogmu$ ve burada ya$ayan biri olarak $unu söylemeliyim ki, her ne kadar burada ayni kültürle iç içe büyüsem de maalesef onlar gibi olamiyoruz. Gen meselesi bu.
E$im TR den.. O da orada dogma büyüme evlendik burada ya$iyoruz... ama biliyoruz ki bebegimiz dogduktan sonra yabancilar gibi ki$ gününde pampersiyle 18 derecelik yatak odasinda uyutamayacagimizi.
Olmuyor! Olamaz da!!
Kaninda geninde orta asyanin kani geni var bebi$lerimizde. Örnegin buralarda yilba$i eglenceleri ba$ladi haberlerde izliyorsunuzdur kar yagiyor, havalar bayagi bir soguk... Ve bu karda ki$ta di$arda kurulu olan pazar alanlarina çocuklarina çok nadiren $al veya eldiven giydirmi$ anneler bulabilirsiniz. Hatta 40'i bile çikmami$ bebekleriyle sogukta gezen anneleri bulabilirsiniz. Bu en çok benim e$imin dikkatini çekmi$ti ben ali$ik oldugumdan pek dikkat etmiyordum böyle $eylere. Burnu akar, sûmûgünü yalaya yalaya gezer o bebek - çocuk o sogukta hahahha
Yurtdi$inda bir yabancinin evine gittiginizde donarsiniz, arabasina bindiginizde donarsiniz. Ama bir Türk'ûn evine ziyarete gittiginizde sicaciktir evi, ayaginiza terlik felanda verirler, arabalar cayir cayir sicacik olur... Ama yabancilar aramaz bunu ali$ik degiller soguga ali$iklar. Sanirim $uan oturma odamiz bizim 24 civari felan... Ama bebegimiz dogdugunda fazla güne$ yüzü görmeyecegi için (burada TR de oldugu gibi hergün güne$ göremiyorsunuz maalesef :44: ) 20 dereceye felan ali$tiricam kar felan yagarsa 22 çok fazla da kaçmak istemiyorum... bir $ekilde ali$tirmak lazim tabi hasta etmeden.
Sokakta sessiz pür dikkat annelerinin babalarinin ellerinden tutup ali$veri$ yapan bebelere gelince. Evet onlarda öyle...
ama 100 metre uzakliktan bögürerek aglayan bir çocuk duydugunuzda dönüp bakin o bir TÜRK veya FASLI dir
Genetik abicim... :82:
Hor görmemeniz lazim onlar öyle ama bizde de istisnalar var elbet...
COK FAZLA ABARTMAYI SEVEN ANNELER VAR!!