Japonya Paylasim Alani (Tanisma)

simdilik bunu ekliyorum.bu bilgisayrda resim yok..bitek bu varmis..kisa zamanda eklerim..sevgiyle..

Canim Sende çok Kibarsin Gerçekten Resim Ve Tüm Ayrintili Cevaplarin Için Teşşekür Ederim çok şeker Bir çiftsiniz Hep Mutlu Olursunuz Umarim..sevgiler....

Allah mutlulugunu hic bozmasin insallah...
Benimde yigenim suan orda egitim görüyor..
ama görgü kurallarindan bahsedince aklima geldi,almanyada yasayanlar bilirler her tarafta wok lar vardir...Cin yemekleri falan filan...
Ben birgün ilgimi ceken bir corba icmek istedim cok hos komik bir tabakta geldi ama daha ilk yudumda nefesim kisildi zehir gibi aciydi..(yanindada aci yaziyormus ama ben dikkat etmemisim) Ben aci sevmedigim icin baska sey siparis verdim ve corbayi geri götürdüm amaaaan götürmez olaydim adam bir bakti dedim bu beni kesin döver...Bilmiyordumki yemegi yarim birakmak cok büyük saygisizlikmis.. birde düsünemk lazin böyle seyler iki kere yakar..
Neyse o adam ve snein sayende görgü kurallarini ögrendik...saolasin

O adamdan ve bütün japonlardan ごめんなさい - gomeNnasai ....:) oldumu!!!??

Yukarda cin yazmisim eger yanlis hatirlamiyorsan japonlarla cinliler birbirine benzetilmekten cok rahatsiz olurmus dogrumu?

Allah mutlulugunu hic bozmasin insallah...
Benimde yigenim suan orda egitim görüyor..
ama görgü kurallarindan bahsedince aklima geldi,almanyada yasayanlar bilirler her tarafta wok lar vardir...Cin yemekleri falan filan...
Ben birgün ilgimi ceken bir corba icmek istedim cok hos komik bir tabakta geldi ama daha ilk yudumda nefesim kisildi zehir gibi aciydi..(yanindada aci yaziyormus ama ben dikkat etmemisim) Ben aci sevmedigim icin baska sey siparis verdim ve corbayi geri götürdüm amaaaan götürmez olaydim adam bir bakti dedim bu beni kesin döver...Bilmiyordumki yemegi yarim birakmak cok büyük saygisizlikmis.. birde düsünemk lazin böyle seyler iki kere yakar..
Neyse o adam ve snein sayende görgü kurallarini ögrendik...saolasin

O adamdan ve bütün japonlardan ごめんなさい - gomeNnasai ....:) oldumu!!!??

Yukarda cin yazmisim eger yanlis hatirlamiyorsan japonlarla cinliler birbirine benzetilmekten cok rahatsiz olurmus dogrumu?

merhaba!!
yegeniniz burda demek..hangi sehirdeki acaba?sizin ictiginiz corba cin corbasidir.onlarin corbalari meshurdur..acili,eksili,tatlili bi cok cesitleri var,...

evet japonyada yemegi yarim birakmak yada bu guzel degil demek buyuk saygisizlik...malesefki size ikarm edilen seyi tadip lezzetli deyip bicok kere tesekkur etmeniz gerekiyor.bu size ikram eden kisiye karsi sevginizi ve sayginizi belli ediyor..
ama restutanlarda iade olabilyorda maloesef japonlar bunu yapmiyor.sizin gittiginiz resturandada japon yada cinli alisik olmadigi icin tepki gostermis olabilir.yuzleri hemen duser bu milletin..bilirim...sırnaşık şey

ごめんなさい!!olmus elbette,,,,japoncaniz iyi...şutarafagitti (ごめんなさい--gomen nasai --uzgunum)
ben iletecegim kendilerine..sırnaşık şey
japonlar ve cinliler aslinda birbirinden nefret eden 2millet..cin tarih kitaplarinda japonya,japonya tarih kitaplarindada cin kotulenir.alip veremedikleri nedir tam olarak bilmiyorum ama..misal bi japona cinlilerde farkiniz yok dediginizde hayir der baslar anlatmaya..iste onlarin gozu su kadar cekik bizimkielr soyle...konusmamiz degisik vs vs uzar gider....ama gercekten gozle gorulur fark var...uzun zaman icinde yasayinca anlayabiliyorsun..eskiden bende anlayamiyormuydum..simdi koreli,tayvanli,cinli,japon..hemen anliyorum....
simdilik bu kadar..sevgiyle//

Asiali Nerdesin?:KroNick:laelaelaelaelae Kayip Araniyor Diye Ilan Verecegim Vallahi Nerdesin Kiz............:smiley-cool:

Asiali Nerdesin?:KroNick:laelaelaelaelae Kayip Araniyor Diye Ilan Verecegim Vallahi Nerdesin Kiz............:smiley-cool:

burdayım......kusura bakmayın arkadaşlar!!!!türkiye'ye geldim tatil için..pek fazla internete giremedim..arayı baya bi açtım..kendinize iyi bakın......:1hug:a.s.

Bir japon hayranıda benim, eşimle ilk fırsatta japonya yı görmeye gidecegiz inşallah. senin adına cok sevindim asiali

Bir japon hayranıda benim, eşimle ilk fırsatta japonya yı görmeye gidecegiz inşallah. senin adına cok sevindim asiali

japonlara hayran olmamak mümkün mü??gelirseniz beklerim..size gönüllü rehberlik yaparım..osaka taraflarına gelirseniz tabi....a.s çok teşekkür ederim....

valla ben su cenin meninden sonra kopek etinden sonra yilan etinden sonra vs vs vs...japonlari japonyayi,cinlileri sevmiyorumhic kusura bakmayin

çok şekersiniz ya inan hayatınız masal gibi Allah hiç ayırmasın ömür boyu mutlu olun ben de Japonlara sempati duyarım

merhabalar..
diyet hakkinda bilgi aranirken tesadufen bu basliga rast geldim..bende japonya/osakada'nim asiali nin mesajlarini hepsini okudum hicbir eksik veya fazlalik yok,japonyayi oldugu gibi anlatmaya calismis sizlere..pek bayan arkadasim yok japonyada,boyle tesadufler sonucu bayan arkadaslarinda oldugunu goruyorum..
asiali basligi acarken burda benden baska japonyada yasayan varmi bilmiyorum demis(evet) var artik:KK66:
paylasim hakkinda bende sana yardimci olucam bundan sonra..
ben namba da yasiyorum,resminizi gordum hic rast gelmedik sizinle..osakaya yakinlarda oturuyorsunuz sanirim,tam olarak nerdesiniz..
:1hug:simdilik hoscakalin ise gitmem gerek..
iyi gunler..

merhabalar..
diyet hakkinda bilgi aranirken tesadufen bu basliga rast geldim..bende japonya/osakada'nim asiali nin mesajlarini hepsini okudum hicbir eksik veya fazlalik yok,japonyayi oldugu gibi anlatmaya calismis sizlere..pek bayan arkadasim yok japonyada,boyle tesadufler sonucu bayan arkadaslarinda oldugunu goruyorum..
asiali basligi acarken burda benden baska japonyada yasayan varmi bilmiyorum demis(evet) var artik:KK66:
paylasim hakkinda bende sana yardimci olucam bundan sonra..
ben namba da yasiyorum,resminizi gordum hic rast gelmedik sizinle..osakaya yakinlarda oturuyorsunuz sanirim,tam olarak nerdesiniz..
:1hug:simdilik hoscakalin ise gitmem gerek..
iyi gunler..

merhaba!!!!
ne güzel japonyada'n bir Türk arkadaşa rastlamak.inanın çok sevindim...demek namba'dasınız..ben kobe'deyim..sizde bir japonla mı evlisiniz?biraz kendinizden bahsedermisiniz?inanın çok mutlu oldum...şuan ben türkiyedeyim.ağustos sonu geleceğim.sevgiylea.s.

kobeye cok SIK geliriz, aramiz neki zaten trenle 45 dk :)esimde turk.. dothonbori de eskiden tugra turkish restaurant vardi orda calisiyordu..orasi gecen yil kapaninca kendimiz kucuk bir kebap salonu actik..furitsu taikukaikan'in karsisinda..esine soylersen hemen bilir dedigim spor salonunu..namba parks'i biliyorsaniz onun karsisi yani..bir oglum vardi geldigimizde birde kizim oldu..6 sene oldu ben,esimde 7,5 oldu geleli..genelde osakada yasayanin %90 tanir bizi.nerdese buranin yerlisi olduk diyebilirim:KK66:kobenin neresindesiniz? biz sadece merkeze gelebiliyoruz..orda turk restaurantlari var hepside arkadas..sadece onlarin ziyaretine gelip donuyoruz..birde suma ya geliyoruz plaja:)
ben hem kendi dukkanimizda hemde McDonalds'da calisiyorum onun disinda cocuklarla geciriyorum zamanimi..turk bayan 3-4 arkadas var bilirsin SIK SIK gorusmek zor burda,herkez japonlasmis:) turkde olsa randevusuz cikip gidip gelemiyorsun..o yuzden pek sik zaman geciremiyoruz kizlarla..bu sene turkiye yuzu goremiyecegiz maglesef..dukkan yeni oldugu icin mali sikintisi iste..ve zaten biz sizin gibi senede 4 kere degilde 2 senede 1 gidip gelebiliyoruz sadece:KK43: sanirim sadece kendin gidip geliyorsun..esin pek gidemiyor galiba..tek basina olunca bilet goze batmiyor..ama biz 4 kisi olunca maglesef 2 seneye dusurmek zorunda kaliyoruz..hani tek ben gitsem esim gitmese yine 2 cocuk yani 3 bilet yine buluyor 400万円 en azindan bu yonde biz daha sansisiz.

kobeye cok SIK geliriz, aramiz neki zaten trenle 45 dk :)esimde turk.. dothonbori de eskiden tugra turkish restaurant vardi orda calisiyordu..orasi gecen yil kapaninca kendimiz kucuk bir kebap salonu actik..furitsu taikukaikan'in karsisinda..esine soylersen hemen bilir dedigim spor salonunu..namba parks'i biliyorsaniz onun karsisi yani..bir oglum vardi geldigimizde birde kizim oldu..6 sene oldu ben,esimde 7,5 oldu geleli..genelde osakada yasayanin %90 tanir bizi.nerdese buranin yerlisi olduk diyebilirim:KK66:kobenin neresindesiniz? biz sadece merkeze gelebiliyoruz..orda turk restaurantlari var hepside arkadas..sadece onlarin ziyaretine gelip donuyoruz..birde suma ya geliyoruz plaja:)
ben hem kendi dukkanimizda hemde McDonalds'da calisiyorum onun disinda cocuklarla geciriyorum zamanimi..turk bayan 3-4 arkadas var bilirsin SIK SIK gorusmek zor burda,herkez japonlasmis:) turkde olsa randevusuz cikip gidip gelemiyorsun..o yuzden pek sik zaman geciremiyoruz kizlarla..bu sene turkiye yuzu goremiyecegiz maglesef..dukkan yeni oldugu icin mali sikintisi iste..ve zaten biz sizin gibi senede 4 kere degilde 2 senede 1 gidip gelebiliyoruz sadece:KK43: sanirim sadece kendin gidip geliyorsun..esin pek gidemiyor galiba..tek basina olunca bilet goze batmiyor..ama biz 4 kisi olunca maglesef 2 seneye dusurmek zorunda kaliyoruz..hani tek ben gitsem esim gitmese yine 2 cocuk yani 3 bilet yine buluyor 400万円 en azindan bu yonde biz daha sansisiz.

ben kobe'de sannomiya eki ye yürüyerek 10 dakika mesafedeyim.türk rest. biliyorum.cayda cıra yada murat die bir yer.ama samimiyetim yok.bundan 3 yıl once cayda cırada yemek yemıstım sadece...
esim belki bilir fakat ben bilemiyorm.bende 3 yıl once kısa bi sure fukaebashi de oturdum..sonra 2 yıl once kobe den ev aldık buraya tasındık.
benim türk bayan arkadasım yok.sadece bir tane vardı oda türkiyeye döcdü..tokyo da sadece 2 tane yakın arkadasım var.ayda bir gorusebılıyoruz.yada 3 ayda bir.
dediğniz gibi japonyada yaşayan istemesede japon olup cıkıyorsırnaşık şey
belkide bende ilerde senede bir bir defa gidip gelebilirim.öğrencılıktı suydu buydu gelip gidiyordum sık sık..fakat artık pek sanmıyorum..
biletler cok pahalı bırde ustune <thy nın bır suru cılesı malum..hep sorunludur thy...aktarmalı olarakta hıc denemedım.bıraz zor gelıyor bana..
esım pek gelemıyor.genelde ben yanlız gelıyorum.esım haftaya gelıyor tr ye...2,5 yıl aradan sonra...zaten ıznı 10 gun.onu bıle utana sıkıla aldı.
bunun harıcı tanıstıgıma memnun oldum.japonyada bay türkleri biliyordum.tanımasamda yınede Türk var diyordum.fakat bayan bir türke rastlamak beni mutlu etti..
kendinize iyi bakın....
sevgiyle

valla ben su cenin meninden sonra kopek etinden sonra yilan etinden sonra vs vs vs...japonlari japonyayi,cinlileri sevmiyorumhic kusura bakmayin

benim bildiğim kadarıyla japonlarda böyle bir yemek yeme alışkanlığı yok...çinlilerde var diye biliyorum...kıss japonlar sevilmezmisırnaşık şeyama nedense çinlileri bende sevmiyorum vahşi insanlar gibi geliyorlar bana zaten öylelerde hihihihhihii

X