Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM SENDE ÇOK KİBARSIN GERÇEKTEN RESİM VE TÜM AYRINTILI CEVAPLARIN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM ÇOK ŞEKER BİR ÇİFTSİNİZ HEP MUTLU OLURSUNUZ UMARIM..SEVGİLER....
Allah mutlulugunu hic bozmasin insallah...
Benimde yigenim suan orda egitim görüyor..
ama görgü kurallarindan bahsedince aklima geldi,almanyada yasayanlar bilirler her tarafta wok lar vardir...Cin yemekleri falan filan...
Ben birgün ilgimi ceken bir corba icmek istedim cok hos komik bir tabakta geldi ama daha ilk yudumda nefesim kisildi zehir gibi aciydi..(yanindada aci yaziyormus ama ben dikkat etmemisim) Ben aci sevmedigim icin baska sey siparis verdim ve corbayi geri götürdüm amaaaan götürmez olaydim adam bir bakti dedim bu beni kesin döver...Bilmiyordumki yemegi yarim birakmak cok büyük saygisizlikmis.. birde düsünemk lazin böyle seyler iki kere yakar..
Neyse o adam ve snein sayende görgü kurallarini ögrendik...saolasin
O adamdan ve bütün japonlardan ごめんなさい - gomeNnasai ....:) oldumu!!!??
Yukarda cin yazmisim eger yanlis hatirlamiyorsan japonlarla cinliler birbirine benzetilmekten cok rahatsiz olurmus dogrumu?
Asiali Nerdesin?:KroNick:laelaelaelaelae Kayip Araniyor Diye Ilan Verecegim Vallahi Nerdesin Kiz............:smiley-cool:
Bir japon hayranıda benim, eşimle ilk fırsatta japonya yı görmeye gidecegiz inşallah. senin adına cok sevindim asiali
sansa bak kiz yakisikli oluyorlar bee....:dance: .karizma desen var cekik göz o bicim bakislar sahin gibi neyini begenmiyorsun oooooo sen sansli say kendini benceeee...lülülülülülü
nazar degmesin hayatuna ve aşkına ...
amin.teşekkür ederim.sana ve ailenede nazar değmesin inşallah...
merhabalar..
diyet hakkinda bilgi aranirken tesadufen bu basliga rast geldim..bende japonya/osakada'nim asiali nin mesajlarini hepsini okudum hicbir eksik veya fazlalik yok,japonyayi oldugu gibi anlatmaya calismis sizlere..pek bayan arkadasim yok japonyada,boyle tesadufler sonucu bayan arkadaslarinda oldugunu goruyorum..
asiali basligi acarken burda benden baska japonyada yasayan varmi bilmiyorum demis(evet) var artik
paylasim hakkinda bende sana yardimci olucam bundan sonra..
ben namba da yasiyorum,resminizi gordum hic rast gelmedik sizinle..osakaya yakinlarda oturuyorsunuz sanirim,tam olarak nerdesiniz..
:1hug:simdilik hoscakalin ise gitmem gerek..
iyi gunler..
kobeye cok SIK geliriz, aramiz neki zaten trenle 45 dk :)esimde turk.. dothonbori de eskiden tugra turkish restaurant vardi orda calisiyordu..orasi gecen yil kapaninca kendimiz kucuk bir kebap salonu actik..furitsu taikukaikan'in karsisinda..esine soylersen hemen bilir dedigim spor salonunu..namba parks'i biliyorsaniz onun karsisi yani..bir oglum vardi geldigimizde birde kizim oldu..6 sene oldu ben,esimde 7,5 oldu geleli..genelde osakada yasayanin %90 tanir bizi.nerdese buranin yerlisi olduk diyebilirimkobenin neresindesiniz? biz sadece merkeze gelebiliyoruz..orda turk restaurantlari var hepside arkadas..sadece onlarin ziyaretine gelip donuyoruz..birde suma ya geliyoruz plaja:)
ben hem kendi dukkanimizda hemde McDonalds'da calisiyorum onun disinda cocuklarla geciriyorum zamanimi..turk bayan 3-4 arkadas var bilirsin SIK SIK gorusmek zor burda,herkez japonlasmis:) turkde olsa randevusuz cikip gidip gelemiyorsun..o yuzden pek sik zaman geciremiyoruz kizlarla..bu sene turkiye yuzu goremiyecegiz maglesef..dukkan yeni oldugu icin mali sikintisi iste..ve zaten biz sizin gibi senede 4 kere degilde 2 senede 1 gidip gelebiliyoruz sadece sanirim sadece kendin gidip geliyorsun..esin pek gidemiyor galiba..tek basina olunca bilet goze batmiyor..ama biz 4 kisi olunca maglesef 2 seneye dusurmek zorunda kaliyoruz..hani tek ben gitsem esim gitmese yine 2 cocuk yani 3 bilet yine buluyor 400万円 en azindan bu yonde biz daha sansisiz.
valla ben su cenin meninden sonra kopek etinden sonra yilan etinden sonra vs vs vs...japonlari japonyayi,cinlileri sevmiyorumhic kusura bakmayin