japon yemekleri japonların sevmediğim yönü

evet :))) bu araştırmadan haberim var yuttuğumuz milyarlarca maytıda es eçmiyelim yarasın ne diyeyim :)))
Bunlar b.k u da yer, yiyorlarda, kedinin zictigi kahve pisligini kahve niyetine
iciyorlar:bbo:
hahahhahaha nasıl güldüm bu yoruma. kedigillerden bi canlının kakasından yapılan dünyanın en pahalı kahvesi.bir çok ülkede içiliyor sadece uzak doğuya özgü değil.
aynı şeyleri yazmayı düşünüyordum.
Japonların uzun yaşamının sırrı buysa ben kısa olanından tercih ediyim!!!akannehir
:)))) özellikle çinliler uzun ömürlü ve sağlıklı kalıyorlar sebep hem genetik hem beslenme :)))
zıkkım yiyin emi
:)) eminim onuda yerler:)))
belgesel kanallarında yemek kültürlerini anlatan progralar oluyor.sadece uzak doğumu bu kadar iğrenç sanıyorsunuz.neler neler yiyor elin milleti.ve onlarda bize bakıp aynı şeyleri düşünüyor olabilir.

adamlarda damak zevki denen bisey yokki zaten en güzel mutfak türk mutfağı

Adamların yemek zevki kötü yaa,
Bir restorana gidip de yemeğimden böcek çıktı diyemeyeceğiniz nadir yerlerden biri Japonya olsa gerek =)

Adamların yemek zevki kötü yaa,
Bir restorana gidip de yemeğimden böcek çıktı diyemeyeceğiniz nadir yerlerden biri Japonya olsa gerek =)

Biz bir tanesini görünce tırsarız bunlar resmen yiyorlar onlarcasını iğrenç yaaa .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…