- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.360
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pisirdim de, onlarla birlikte yedim de. Yerken de soyledim, ben bu yemegi pek sevmiyorum ama icinde su su vitaminler oldugu icin alabilelim diye sizinle birlikte yiyorum dedim.Henüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Ben çok yemek seçen bir insanım bir çok yemeği yemem. Çocuğuma ileride pişirir miyim nasıl yaparım bilmiyorum. Mesela bakliyatlardan tiksiniyorum dokunamam bile. Domates dokunamam. Et sevmem tiksinirim. Çorba sevmem (ama tiksinmiyorum)
Siz nasıl yaptınız sevmeseniz tiksinseniz bile pişiriyor musunuz yoksa başka alternatifler mi üretiyorsunuz o gıda yerine?
benim beslenme alışkanlıklarım çok kötü. maalesef karbonhidrat ve sebze ağırlıklı.Pisirdim de, onlarla birlikte yedim de. Yerken de soyledim, ben bu yemegi pek sevmiyorum ama icinde su su vitaminler oldugu icin alabilelim diye sizinle birlikte yiyorum dedim.
Bu arada siz neyle besleniyorsunuz?
Gercekten kotuymus…benim beslenme alışkanlıklarım çok kötü. maalesef karbonhidrat ve sebze ağırlıklı.
şaka mı bu kadar anne cidden sevmediği şeyleri yiyor mu örnek olmak için? ciğer mesela ağzına sokmayan insan sırf çocuğu yesin diye yiyor mu? sanmıyorum ya.
bir de babası yesin ondan örnek alsın o da olabilir.
Çocuk ne yiyecek kız seçenek kalmadıHenüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Ben çok yemek seçen bir insanım bir çok yemeği yemem. Çocuğuma ileride pişirir miyim nasıl yaparım bilmiyorum. Mesela bakliyatlardan tiksiniyorum dokunamam bile. Domates dokunamam. Et sevmem tiksinirim. Çorba sevmem (ama tiksinmiyorum)
Siz nasıl yaptınız sevmeseniz tiksinseniz bile pişiriyor musunuz yoksa başka alternatifler mi üretiyorsunuz o gıda yerine?
Ben tabağıma koyup yiyor gibi yapıyorum.şaka mı bu kadar anne cidden sevmediği şeyleri yiyor mu örnek olmak için? ciğer mesela ağzına sokmayan insan sırf çocuğu yesin diye yiyor mu? sanmıyorum ya.
bir de babası yesin ondan örnek alsın o da olabilir.
Aslında et ve çorba evde pişiyor zaten ama ben yemiyorum mutfağa girmiyorum.Şuanda hamilesiniz böyle uzaktan konuşmanız çok normal. Yeter ki yesin diye herşeyi yapıcaksınız bir noktada. Ki sizin yemediğiniz çok şey var illaki onları yedirmek zorundasınız. Ek gıda et sulu sebze çorbasıyla başlar. Çocuğu pankekle büyütemeyeceğize göre. Bu fikre alışmaya başlayın bence.
Katlanıyor insan.Aslında et ve çorba evde pişiyor zaten ama ben yemiyorum mutfağa girmiyorum.
Sadece bakliyat pişirmiyorduk evde. Kokusu rahatsız ettiği için. Onu da bir şekilde pişirip katlanırım artık ne yapalım
Ne yiyiyorsunuz ?Henüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Şimdi sizin sevmediğiniz tiksindiriniz çok şey var. Hani birkaç bir şey olsa neyse derdim de bu dediklerinizi çocuk yemeli bence. Ben mesela enginar sevmem sevmediğim için pişirmeyi de bilmem muhtemelen çocuğuda pişirmem ama onun harici bir sürü sebze pişiririm bu şekilde dengelenir ama et yok bakliyat yok çorba yok cıks olmaz öyleHenüz hamileyim. Doğuma bir kaç haftam kaldı ama şimdiden bir konuya çok takıldım.
Siz nasıl yaptınız sevmeseniz tiksinseniz bile pişiriyor musunuz yoksa başka alternatifler mi üretiyorsunuz o gıda yerin
Aslında et ve çorba evde pişiyor zaten ama ben yemiyorum mutfağa girmiyorum.
Sadece bakliyat pişirmiyorduk evde. Kokusu rahatsız ettiği için. Onu da bir şekilde pişirip katlanırım artık ne yapalım