japon yemekleri japonların sevmediğim yönü

Ben yedikleri yemeğe kültür olarak bakmıyorum.
Nüfusları çok, ülkenin çifçilik hayvancılık vs. den elde ettiği gıda üretimi nüfuslarına yetmiyor..
Bu nedenle kaynak yetersizliğinden her boku yiyorlar böyle.
Birde uzun uzadıya yemek hazırlamaya zamanları yok , o kadar çok çalışıyorlar ki evde yemek yapmıyorlar , ülkenin neredeyse tamamı dışarıda hızlı yiyecek tüketiyor.
Buna bağlı olarak da kuzu çevirme yapamayacaklarını anlayıp hamam böceeni kürdana geçirip sağlı sollu ateşe tutup yiyiveriyoler gari.
Japonlarda böcek yiyor ama onlar çinlilerden daha global , çinliler daha gelenekçi , japonlarda ülke çapında ün yapmış fast food markaları iş yapıyor..

doğru hatırlıyosam Kore'liler ipekböceği ni yılın belirli dönemlerinde toplayıp yerlerdi.
o ipek böceğini yemek yani çok önemli onlar için :1shok:
Ahtapot yedikleride doğru çorbası var onun :nazar:
FotoLara titreyerek baktım bu arada 2 gündür ruyama girio böcekler falan çok korkuyorum yaa senağlama

Aaayh sade iğrençler yaa hayatta almam ağzıma onlarıı ben sakatat bile yemiyom bide yaa onlarımı yiyceem...:KK50::KK53:

okadar insana yetecek yemek nerde mecbur başka, kolay ve doğa da çok olan alternatifler arıyıp bulduklarını sunuyorlar kendilerine.. çekirge sürüsü giibi yakıştırması boşuna yapılmamış o halka zaten.. yakıştırmadan ziyade midelerinde artık bu ve buna benzer küçük yaratıklar

ayy ne iğrenç ya :KK47:ne mide var la bunlarda :KK56:

X