japon yemekleri japonların sevmediğim yönü

Yapılan arastırmalar
ıstısnasız her ınsanın yılda 13 tane örumcegı uyurken yuttugu ya da bılmeden cıgneyerek yedıgını gosterıyor..Ayrıca yedıgımız ekmeklerde un ogutulurken bırlıkte ogutulmus boceklerın ekmeklerın proteın oranını arttırdıgını ıddıa edıyor uzmanlar..
Olayın en masum örnegı ıse
ıcınızde elmasını yerken yarım kurtla karsılasmamıs olanınız var mı ?
Ben yedım mesela..Bı gun yarım bı kurtun elmamın ıcınde dansedısıne aynen tanık oldum..
evet :))) bu araştırmadan haberim var yuttuğumuz milyarlarca maytıda es eçmiyelim yarasın ne diyeyim :)))
Bunlar b.k u da yer, yiyorlarda, kedinin zictigi kahve pisligini kahve niyetine
iciyorlar:bbo:
hahahhahaha nasıl güldüm bu yoruma. kedigillerden bi canlının kakasından yapılan dünyanın en pahalı kahvesi.bir çok ülkede içiliyor sadece uzak doğuya özgü değil.
Neleri yiyip neleri yemeyeceğimiz
hem kültür hem de içinde yaşanılan ortam belirler.
böceklerden iğrenmemiz kültür ile alakalı..
Mesela bize kelle paça vs doğal geliyor
oysa bunlara alışık olmayan diğer kültürler
nasıl ki biz böceklere ıyy diyorsak onlarda
bunlara aynı tepkiyi verecektir..
Hem böcek bildiğim kadarıyla sağlıklı bir besin kaynağı
protein değeri yüksek ve yağ oranı sıfır.

Edit:Ben hiç denemedim:1rolleyes:
aynı şeyleri yazmayı düşünüyordum.
Japonların uzun yaşamının sırrı buysa ben kısa olanından tercih ediyim!!!akannehir
:)))) özellikle çinliler uzun ömürlü ve sağlıklı kalıyorlar sebep hem genetik hem beslenme :)))
zıkkım yiyin emi
:)) eminim onuda yerler:)))
belgesel kanallarında yemek kültürlerini anlatan progralar oluyor.sadece uzak doğumu bu kadar iğrenç sanıyorsunuz.neler neler yiyor elin milleti.ve onlarda bize bakıp aynı şeyleri düşünüyor olabilir.

Adamların yemek zevki kötü yaa,
Bir restorana gidip de yemeğimden böcek çıktı diyemeyeceğiniz nadir yerlerden biri Japonya olsa gerek =)

Adamların yemek zevki kötü yaa,
Bir restorana gidip de yemeğimden böcek çıktı diyemeyeceğiniz nadir yerlerden biri Japonya olsa gerek =)

X