- 31 Temmuz 2011
- 11.100
- 93
-
- Konu Sahibi rafadantayfa
Dun yine temizledim akvaryumu komple ugrastiriyo kucukte olsa. Bide 2 balik var zaten birisi surekli koselere gizleniyo hasta heralde ayirsammi ne :26:
Yeni baliklar alcam kendime
yavrular nasil bakalimresimde cikiyorlarmi ?
Yavrular resimde görünür aslında ama daha kaliteli bir fotoğraf makinası lazım sanırım.
Bir haftalık olduklarında mutlaka çekicem fotolarını.
Benim balıklarımla şuan aynı boyutta olan interntten foto buldum onu paylaşayım.
Eki Görüntüle 399333 Eki Görüntüle 399334
Alıntı
Yavruları eğer yerlerse ebeveynleri kusturarak cikarabilirsiniz :) ama ayrilardir zaten
Yavrular ayrı büyük balıkların yiyemeyeceği boyuta gelene kadarda ayrı tutucam.Yavruları eğer yerlerse ebeveynleri kusturarak cikarabilirsiniz :) ama ayrilardir zaten
Ayyyy ne mutluuuu
Benim de bir adet Japon balığım var ikincisini de almayı düşünüyorum çünkü yavru istiyorum ben ya ama nasıl anlıcam erkek mi dişi mi bilmiyorum.
Allah analı babalı büyütsün
balığı nasıl kusturuyorsunuz ki
ana o kum gibi şeyler yumurta mı çok şaşırdım
ilk kes görüyorum
ana o kum gibi şeyler yumurta mı çok şaşırdım
ilk kes görüyorum
balığı nasıl kusturuyorsunuz ki
Canim kovaya bi miktar su aliniyor ve balik eger yavrularini yutmussa kovanin icine alinip agzindan hafifce tutup acarak suyun icine yavrularin cikmasi saglaniyor. Karnina biraz baski yapiliyo bide. zaten hepside cikiyor japonda kusturuluyor :26:
Balıklarım birazcık büyüdüler.Ve iştte beklenen fotolar geldiii
Eki Görüntüle 400140
Eki Görüntüle 400139
Bunu denemek cesaret ister ben yavruları ayrı tutuyorum ama yeseydi sanırım korkardım kusturmaya.Yinede bilgi için teşekkürler.
Balıklarım birazcık büyüdüler.Ve iştte beklenen fotolar geldiii
Eki Görüntüle 400140
Eki Görüntüle 400139
Ayy ne guzellerr benim baligmin biri daha öldü1 tane kaldi keske bana versen bi kac tane
Canım çok üzüldüm.Bence sen tekrar aynı yerden balık alma büyük ihtimalle o balıklar hastaydı.Aslında zaten dağıtıcaz eşimle arkadaşlarımıza biraz büyüdüklerinde.Hepsine bakamam.Ama kk dan birine nasıl veririm nasıl ulaştırırım ki?Eşim buluşup verme fikrine sıcak bakmaz.Başka türlüsüde imkansız.