Banyo Dekorasyonu Jakuzi-duşakabin

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
Arkadaşlar merhaba, var olan duşakabinimizin camı kırıldı ve eskidiği için yenilemeyi düşünüyoruz. Eşim yoğun çalıştıgı için jakuzi istiyor arada rahatlarım iyi olur diye. fakat kullanmadığımız için karar veremedik. Jakuzi - dusakabin yada compact sistem olarak düşünecek olursak bana yorumlarınızı sunarsanız memnun olurum.

valla jakuzi hiç kullanmadım ama imkanım olsa kesin yaptırırdım... ondaki masaj ondaki rahatlık bütün yorgunluğu alır yaaa
otursam kalkmam heralde
hem kabinli hem jakuzili olandan alın...

Jakuzi yaptırıp da bir kaç aydan sonra kullananı görmedim daha. Hepsi duşakabin olarak kullanıyor jakuzileri. O yüzden hem o kadar yer kaplayacak bir zımbırtaya hem de verilen paraya gerek yok bence.

evet su israfı olması dogru fakat arada bir rahatlamak isteyince güzel olur gibi geliyor. fazla büyük düşünmedik 100*150 olacak ama bilemedim işte nasıl olur. Compactlar cin malı olanlar ucuz onların da servisi yok turk malı akrılık olanlar da 8000 tl tutuyor nerdeyse

arkadaşımda var, çok yoğun tempoda çalışıyor, haftada bir gün bile beni rahatlatmaya yetiyor diyor her zaman, maddi olark zorlamayacaksa, yaptırın derim, kendi evim olursa mutlaka yaptıracağım.

İşini iyi yapan insanlara inanılmaz saygı duyuyorum, evimizin banyosunu yeniledik , duşakabinede ihtiyacımız vardı önce bir usta ile anlaştık adam 25 gün bekletip oyaladıktan sonra getirirken camları patladı deyince ben çıldırdım kalsın deyip, internetten duşa kabin yapan firmaları araştırdım sonunda İdeal Duşakabin firmasından Murat bey ile iletişime geçtim konuşmanın akşamında ölçüleri almaya geldi ve verdiği sözü tutarak ertesi günde duşakabinimiz tam istediğimiz gibi oldu, dürüst, güzel iş yapan , oldukça saygılı ve işini bilen insanlarla iş yapmak gerçekten mutluluk verici o yüzden buraya yazıp tesekkurü bir borç bildim, yani arkadaşlar hem fiat hem de iş olarak oldukça iyi olan İdeal Duşakabin'i size tavsiye ediyorum, hep şikayet yazacak değiliz ya olumlu şeyleri de paylasalım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…