jadore

saol bende almak cok ıstıyorum oo sen dıs hekımıymıssın neguzel:) ben daha ogrencıyım butcemı dsuunuyorum nede olsa optum senı tsk bılgıler ıcın

bende kullanıyorum güzel bir koku sarışınım dolumunu aldım d&p den orjinalini alamazsan tabi

smells good neresı bılmıyorum ben ya acıkca tarıf edersmıısnız

cnm smells good beşiktaşta..sana uyarmı bilmiyorum..ilk açılan dolumculardan biridir..ve hiç dp dekiler gibi suratsız diil çok tatlı bi kız ve çok tatlı bi çocuk var..çok güler yüzle ilgileniyolar..ayrıca ben parfüm alınca biten şişemide götürüyorum 1 lirada ondan düşüyolar zaten dp ye göre falanda biraz daha uyfgun ve kokularıdfa bence hepsine göre daha güzel..beşiktaş sana uygunsa beşiktaşta sahilden pazara doğru yürünen düz cadde üzerinde hemen görürsün zaten..ayrıca 30 cc de satıyolar

ınanılmaz güzel bir koku...Benim arkadaşım dolumunu kullanıyor ve orj. kadar kalıcı..Ben hep orjinal alıyorum;ama maalesef 1 ay bile sürmüyor.Bunun için dolum almayı düşünüyorum gündüzleri kullanım için..

cokk saol canım yarın o tarafa gıtcektım zaten ıyıkı tam yerıne tarıf etmıssın yarın gıdeyım da alayım merssıopuyorumnanaktan

ben 2002den beri bu parfümü kullanıyorum bence süper al ve kullan bidaha bırakamazsın tabi orjinali daha güzel doldurtması orjinalin yerini tutmuyor

İlk notalar hoşuma gidiyor ama sonra ilk zaman ki kadar güzel gelmiyor...

tabikide yerini tutmaz ama en azından yakın olmasıda yeterli.en azından merak ettiğimiz her parfümü alabilioruz.gerçek alsak küçük bi servet tutar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…