jadore

Jadore kullananlar varsa fikirlerini almak istiyorum..alkisalkisalkis

eveeeeet..ben kullandım hemde dolumunu aldım..süper kalıcı.. süper çiçek bahçesi bi koku..tamda yazlık bence..böyle buram buram çiçekler kokuyo missss gibi..accaip kalıcı yıkanmıştım sanki hala geliyodu kokusu siniyo iyice..tavsiye ederimm..

valla herkese gider bence bu koku. dediğin gibi yazlık bi koku esintiyle beraber acaip yayılıooo. ben de kullanıyorum fikirleri almak istedim

Bende 10 senedir jadore kullanıyorum harika tavsiye ederim gençlere daha uygun bir parfüm bence yoğun çiçek kokulu ben d&p den doldulmuşunuda alıyorum çok orjinal kokuyor tavsiye ederim canımkaydirigubbakcemile2

supperrr bir parfumm mis gibi cicek kokusu var baymiyor,kasindirmiyorhihoyyyt suan bile ustumde kokusu..:dance: tavsiye ederimm yaz icin ideal..

haketten çok hoş bir parfümdür kokusu kaldıkça dahada güzelleşio bazı parfümler üzerinde
kaldıkça çok ağırlaşıo
jadore tavsiye ederim...

ben orijinalını kullanıyorum..hatta kullanmaya kıyamıyorum..

harika bır koku ..

ilk sıkıldıgı anda ve geçen zaman içerisinde kendini hissettirıyor ve güzelleşip misler gibi kokuyo..

kesın tavsıye eederım buyrunnnnnnnnn

çok hoş ve kalıcı bir koku... benimde vazgeçemediğim parfümler arasındadır:smiley-cool: ...ama parfümde tende çok far ediyor aynı parfüm başka kişilerde başka başka kokabiliyor...bence bi deneyin uygun olup olmadığını da görürüsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…