jadore

bir kiyafet her bayanda nasil farkli durursa parfumde farkli kokar..kisin miracle kullaniyorum ozaman gidiyor ama yinede agir geliyor kokusu..jadoreyi gunduz disari cikarken SIKIYORUM kiyamiyorum fislatmaya :))ama mis gibi cicek kokuyor baymiyorda beni..bazi parfumler burnumu kasindirir kendi adima jadorede alerjik birseye rastlamadimhihoyyyt

kesinlikle nefret ediyorum bu kokudan ama kabus gibi peşimde.. geçen sene eşim yurtdışından gelirken almıştı.. sıktığım zaman burnumun direğini sızlatıyor buram buram kokusu boğuyor... eşim beğenmedinmi niye kullanmıyosun hala dolu parfümün deyince söleyemedim tabii beğenmediğimi... bende oda parfümünün içine sıktım yarısını, kullandım zannetsin diye neden bilmiyorum ama tahammül edemediğim bi koku.. 2 ay önce filanda hediye geldi aynı parfüm( çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım( paketi açılmamış öle duruyo artık bende birine hediye olarak vericem sanırım... zevkler ve renkler meselesi tabii... başkasında bu kokuyu aldığım zamanda çok itici geliyo....

benim favori parfümüm jadore :) sevgilim de çok seviyo ben de kendime çok yakıştırıyorum beyaz tenlilere öneririm

Çıkarken eşimin bana ilk hediyesiydi bu parfüm... çok etkiliyo çook beğeniyorumm o günlere alıp götürüyo bizii...Geçen ay yine eşim kıbrıstan setini almış bana losyonu parfüm ve çantası var ..Ben çok beğeniyorummm harikaa valla yıllardır vazgeçmedim hep onu kullanıyorum...Fiyatı yutdışında daha uygun tabi sadece parfüm 80-90 seti 100 küsür falan...fotosunuda ekliyorumm :

J`ADORE Christian Dior
bir zaman cok kullandigim ve severek kullandigim bir parfümdü.
Gercekten tavsiye ederim, cok özel ve güzel bir parfüm.
Simdi aklima getirdiniz yine gidip alsammi diye düsündüm bir an, gercekten özlemisim J`adore`yi.
Bence fiyat olarakda cogu parfümden daha uygun.

bana k.pederimin hediye aldığı parfümün üzerinde 53.50 euro yazıyo.. 30 ml... (fiyatını özellikle çıkarmamış:)

olıvıa neresı uygun 200 ytl cok pahalı bence uygun satan bıyer bulunmaz mı acbaa ıstanbulda:)maeves kıymetıını bıl demek ıstemıs kayınoederın sanırım cnım

Demin baktim Eau de Parfum 30 ml sisesi, ( kusura bakmayin klavyemde sadece s harfi var, komik oldu ), 35 Euro.
50 ml = 65 Euro
100 ml = 95 Euro
evremelmas ilk önce 30 ml alirsin, hemde daha uygun olur.
maeves bazen bende senin gibi baska parfümler hakkinda düsünüyorum, benim begenmedigim ama arkadaslarimin cok bayildigi parfümler var. Belki tenine uymamistir.

Haklisin canim, ama sende kücügünü alirsan 70 YTL.
Ama suda var, inan cogu parfümlerden yine uygun, ne kadar begenmedigim parfümler var, fiyatlari ucuk.
Bari buna degiyor, ben ne zaman J`adore kullanmis isem illaki bayanlar sormuslardir adini ögrenebilirmiyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…