- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 38
-
- Konu Sahibi cigdemlik86
saçların bakırsa resimdeki rengi sadece kuaför yapabilir..Ya kizlarr hadi yardim edinnn
Kuafore gidicem canimsaçların bakırsa resimdeki rengi sadece kuaför yapabilir..
7.0 açık kumral üzerine röfle var canım..saçındaki renk bakır üzerine kızıl olduğundan kuaförün açması gerekecek..açıcı ile bile zor açılıyor o tonlar..Kuafore gidicem canim
ama bu rengin hangi renk oldugunu merak ettim.
Ayy acilmaz mi ki sacim?7.0 açık kumral üzerine röfle var canım..saçındaki renk bakır üzerine kızıl olduğundan kuaförün açması gerekecek..açıcı ile bile zor açılıyor o tonlar..
Bende poposundan istiyorum :):)
saçına yağlarla bakım yapmalısın birazda kestir..açılmış saç açılacak boyanacak tekrar röfleYarin koyarim buraya sacimi..
inss yanmszsa tabi
nerden yaptirdim su bakiri lanet olsun
bidaha bakir makir asla yani hay kafama edeyim
bende bakırlı tomlarda boyuyordum koyulmuştu iyice evde iki ton açtım açıcı ile..açıldı ama sarı değil bakır..20 dakika bekletmiştim yıpranmasın diye..tam sarıya dönük açsam yıpranıcaktı..bakım yaparsın artık..hatta evde zeytin yağı badem veya argan yağı varsa şimdi yap bir saat beklet yıka hafifçe..Yarin koyarim buraya sacimi..
inss yanmszsa tabi
nerden yaptirdim su bakiri lanet olsun
bidaha bakir makir asla yani hay kafama edeyim
Uff evetsaçına yağlarla bakım yapmalısın birazda kestir..açılmış saç açılacak boyanacak tekrar röfle
bana dore kumral geldi saçta dorelik üzerindede balyajlar varKizlar merhaba
sacimi yaklasik iki sene önce actirip bakir karamel mi ne o renge boyattim.sonra bakirin tonlarini denedim.bakir hemen akiyor saclarim bir hafta sonra bakimsiz duruyor.sıkıldım artik.en son kizil yapti kuaforum.dipler kizil uclar hemen akti bakir rengi.igrenc şu an sacim acmak bile istemiyorum hep toplu.
yumusak bir renk istiyorum.sanirim tekrar actirmam bakiri kusturmam lazim.
sorum sacim biraz uzun yanar mi?
Ikinci sorum bu renk nasil elde edilir zemin ne olmali sanirim rofle var.Eki Görüntüle 1413166
Yanmaz inssBen kızıldan açtım ve yandı, yanan kısımları da kıt kır kestirip attım.
Saçını açtırırsan yanmama olasılığı yok bence..
İlk etapta bile olmasa ilerde mutlaka kotuleşir saçların.
Çık bakım yapman lazım, ben yaptığım halde şuan yeni kurtuldum diyebilirim
Bilmiyorum aslinda tam karar veremedim rengebana dore kumral geldi saçta dorelik üzerindede balyajlar var
anladım açık renkler ve balyaj seviyorsun bende bayılırımBilmiyorum aslinda tam karar veremedim renge
bu tarz bisey istiyorum
Plastik gibi oluyor saçlar belki farketmemiş olabilirsin, kızılı açmak çok tehlikeli maalesef.Niye yanmama olasiligi yok
daha once yanmadi
Inss yanmaz