İzotretinoin Günlüğü (Aknetrent, Roaccutane, Zoretanin)🧖🏻‍♀️💊

Oğlumdada düzelme var ,1.ay kontrolümüzde kolesterol 200 çıktı onun dışında kuruluk dışında başk bir şikayeti yok,6 ay sonund ne olur bilemiyorum tabi, psikolojik etkileri olurmu diye de ayrıc tedirginim ,şifa diliyorum size de

Oğlumdada düzelme var ,1.ay kontrolümüzde kolesterol 200 çıktı onun dışında kuruluk dışında başk bir şikayeti yok,6 ay sonund ne olur bilemiyorum tabi, psikolojik etkileri olurmu diye de ayrıc tedirginim ,şifa diliyorum size de
Merhaba, ben son 1.5 yılı oldukça ağır olmak üzere toplam 3.5 yıldır majör depresyon ve anksiyete bozukluğu yaşıyorum. Terapi ve antidepresan kullanımıyla devam ediyorum. Son dört beş aydır bayağı iyileştim çok şükür hatta şu an antidepresan bırakma aşamasındayım. Doktorum bana Aknetrent kullanmayı önerdiğinde bu durumdan bahsettim, o da psikiyatristime konsültasyon attı ancak ondan sonra ilaca başladım. Gerçekten ruhsal anlamda hiçbir sorun yaşamadım bu süreçte. Hatta moral olarak çok daha iyiyim. İçinizi ferah tutun 🥰 bakın zaten çok seyrek bir yan etki.
IMG_20221119_173258.jpg

Acnelyse bitmedi ,o bitsin olur da memnun kalmazsam giderim gibi. Ya haptan pek bir farkı yok acnelysenin. Deriyi soyuyor,sivilce ve siyah nokta kusma durumları oluyor falan. 31 temmuzda başladım kremi kullanmaya ama keşke kullanmasaydım diyorum çünkü yeni çukurlar ve sivilce lekeleri eklendi yüzüme. Yüzüm bu haldeyken de kremi bırakmam mümkün değil. Anlayacağın battı balık yan gider ☹️
İnşallah bebek gibi olur cildin ya

X