Saç Kesim Şekilleri İzmitte bildiğiniz iyi bir kuaför var mı? Saçımı kestireceğim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
876
1.835
333
saçımı kestiricem ama korkuyorum istediğim gibi kesemezler diye güvenemiyorum her yere belki bildiğiniz iyi biryer vardır fiyatıda uygun olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürlerr

bu hafta sonunda kestirmeyi düşünüyorum bayanlar hiç mi bilen yok

Nev kuaför..Real'e yakınlarda biraz pahalı bir yerdir sosyeteden insanları görüyorum kesime öğrenci 25 tl veriyorum ben,normalde 30 sanırım.Ama son 7-8 kesimimi orda yaptım artık ordayım hep

bende yahyakaptanda suat birere gidiyorum, model götürünce ne istersen onu yapıyorlar, tabiki fikirlerinide söylüyorlar ama sonuçta senin istediğin oluyor. 30 tl kesim. arasta parkta hd hair var orada necati diye bir adam kendi ne isterse onu kesiyor. benim saçımı erkek traşı yaptı vede yanımdaki arkadaşıma indirim yapıp benim saçım daha kısa ve seyrek olmasına rağmen tam ücret aldı. yani adamına göre muamele yapıyor. üstelik kesim 55 tl. kesinlikle tavsiye etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…