Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmitteyim ama henüz çocuğum yok:) ama hamileyim kısmetse ağustosa..
ay canım benim allah analı bablı etsin. kaç aylıksın. benimde kızm ağustos doğumluı, hangi doktora gidiyosun
amin sağol.2 ay ı geçtik 9+5 haftalığız şimdi.konak hastanesine gidiyorum ama doktorumu değiştirdim.erkan türköz e aldım randevu ilk defa gidicem ona.
nasıl geçiyor peki, benim dr erkan beydi, çok iyidir ama çok sıra bekliyosun, hastası çok oluyor...nerde oturuyosun.
bu aralar mide bulantısı çok fazla ama idare etmeye çalışıyorum,bir de bi şey sormak istiyorum çok sıra beklendiğini biliyorum da benim randevu saatim 3 gibi biraz geç yani.sıra beklemekten akşam olupta almama gibi bi durumları yoktur heralde değil mi:)zor buldum zaten bu saatide.siz ne zaman doğum yapmıştınız erkan bey de muayeneleri nasıl geçiyor.
yok canım öyle bi durum sana randevu veriyolar nihayetinde akşam 8 de olsa seni alıp kontrol eder. muayenler güzel geçer erkan bey şeker gibidir. ama sezeryancıdır. onu söyleyebiliirm sadece.
bende tam tersi normal yapmak istiyorum ama erkan beyi de çok tavsiye ettiler bir kere gidip memnun kalırsam ona devam etmek istiyorum.neyse bunları düşünmek için erken ama insanın aklına takılıyor.sizin çocuğunuz kaç yaşında ne zaman doğum yapmıştınız erkan bey de sezeryanda ayağa kalkmanız ne kadar sürdü