merhaba cnm evet görmedimSezen merhaba... Ben kendi açtığım topikte cevapyazdım ama sanırım sen görmedin. Ben Cankata başladım Gğlten Yaylacıya gidiyoruz. İyi midir kötü müdür henüz tam karar veremedim. Çünkü henüzbi rahatsızlığımız olmadı. Hep aylık rutin kontrollere gittik, seceven, bebeğe çok şirin davranan bi bayan. Haftaya rotavirüs aşısı için gideceğiz.
Merak ediyorum Oğlunun gelişimi nasıl, gaz problemi, uyku düzeni, beslenmeniz nasıl? Ben epey sıkıntı çektim çekiyorum.
canım o normal muayenelere gelmiyor acil durumlarda ameliyat falan bakıyor çarşıda muayensi varmş öle duydum ama hiç gitmedim 1 yaşa kadar çok iyiymiş bebek ler konusunda ona götüren arkadaşım vardı o anlatmıştı[/QUOTEanladım cnm,sağol verdiğin bilgiler için.ben 10 gün sonra gidicem rotavirüsün 2.dozu için.ama hala kararsızım yaa.bi arkadaş bişeyler yazmış ya halil beyle ilgili.sinir olurum duruma göre davranan insanlardan.o gün kötü günündeyse beni bağlamaz sonuçta..herkese aynı şekilde davranmalı,profesyonel olmalı..sende çok memnunum diyorsun gerçi yaaa,kafam karıştı..
canım o normal muayenelere gelmiyor acil durumlarda ameliyat falan bakıyor çarşıda muayensi varmş öle duydum ama hiç gitmedim 1 yaşa kadar çok iyiymiş bebek ler konusunda ona götüren arkadaşım vardı o anlatmıştı[/QUOTEanladım cnm,sağol verdiğin bilgiler için.ben 10 gün sonra gidicem rotavirüsün 2.dozu için.ama hala kararsızım yaa.bi arkadaş bişeyler yazmış ya halil beyle ilgili.sinir olurum duruma göre davranan insanlardan.o gün kötü günündeyse beni bağlamaz sonuçta..herkese aynı şekilde davranmalı,profesyonel olmalı..sende çok memnunum diyorsun gerçi yaaa,kafam karıştı..
canım bir git baktın beğemedin gitmessin ama ben çok memnunum
merhabalar izmitli anneler ben konakta doğum yaptım ve ilk doktorumuz halil beydi 3. gün taburcu olurken sorduğum soru karşısındaki cevabı beni şoke etti ve bir daha o oldu asla gitmem kötü günü de olsa beni ilgilendirmez doktor sonuçta hiç beğenmedim zaten öylesine bi baktı yolladı ben suat gürkan'a gidiyorum memnunum yerini merak edenlere şöyle tarif edeyim umut tıp merkezini geçtikten sonra biraz ilerde zenka tatlıcısı var onun yanında kavanlar iş hanında muayenehanesi
Merhaba Nakredusa, ben de doğumu Konakta yaptım. Sanırım ordaki doğumlarda bebeklerin ilk muayenesini Halil bey yapıyor. Bize de çıkmadan evvel odamıza gelerek 1 hafta sonra bebeği kendisine getirmemizi söyledi. Ben gitmedim. Çok kalabalık ve insanı rahatsız eden bi havası olduğu için gitmedim. Sana ne cevap verdi merak ettim...
canım bizimde yaklaışıyor doğum günümüz ay bende çok heyecanlıyım iki ayrı doğum günü belkide 3 yapıcam diye düşünüyorum biri aile arasında biri oğlumun arkadaşlarına biride kendi arkadaş çevremize şu aralar en çok menü olayı nı düşünüyorum birde acaba gelen misafirlere anı olarak bişeyler yapsammı magnet falan yada davetiye tarzı doğumda sadece bebek şekeri dağıtabildim kese içinde hazır yaptırmıştım ama bu sefer kendim hazırlim diyorum sen neler yapmayı düşünüyorsun ay ben pastayıda nereye yaptırcama karar veremedimüç ayrı pasta olucağı için uygunda olsun diyorum fiyatları sen araştırdınmı hiç pasta fiyatlarını
kıslar bebekleriniz kaç aylık bilmiyorum ama bizimkiler gibi büyükseler özdilekte playskool oyuncaklarında indirim var bir bakın isterseniz
bu arada kızlar kan ilacının lekesi cıkmıyomuşşşş bildirilirr
bide şu rotavirüs aşısı 1. dozla 2. doz arası kaç aya oluyo ve ağızdan damlaymış doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?