İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: ben işe başladım bu hafta pek giremiyorum oğluşumu çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk özlüyorummmmmmmmmmmmmmmm baika işe baslayan varmıııııııııı;?????

mrb anneler bende aranıza geldm nihayet.doğum yapalı 11 gün oldu.bende çocuk doktoru araışındaym.konağa giden anneler.emekli sandığına muayene ücreti nekadar acaba.bilen varsa yazabilirmi.akademide 28.5tl.

mrb anneler bende aranıza geldm nihayet.doğum yapalı 11 gün oldu.bende çocuk doktoru araışındaym.konağa giden anneler.emekli sandığına muayene ücreti nekadar acaba.bilen varsa yazabilirmi.akademide 28.5tl.

ben konağa götürüyorum canım Halil beye muayene ücreti 30 tl...

offf bu konaktaki halil beyle ilgili kafam çok karışık...
değirmendereden geldiğimiz için konak yer olarak bize çok uygun. ızmit'in içine girmektense konak'a gitmek daha rahat. ama Halil beyle ilgili hiç hoş olmayan şeyler duydum. Erdinç beye mi dönsem bilmiyorum. çok huzursuzum bu konuda.

merhabalar benim oğlum 16 aylık. doğum sonrası 1 hafta kadın doğum hast.de küvezde kaldık özlem hanın gözetiminde,harike bir dktr ama çok yoğun,çok erkenden sıra almak gerekli. sonraki süreçtee birkaç dktr değiştik,en son ilgi deki bahriye meriç te karar kıldık. ilgil,tecrübeli ve çok özenli bir kadın hiç geçiştirmiyo rutin muayenede bile çok dikkatli.deneyimlerimi paylaşayım dedim:)

canım bebeğin hayırlı olsun. konkata 30 tl diye hatırlıyorum ben en son kızım 2 aylıkken bıraktık halil beyi duyduguma göre değişmemiş hala

bayağıdır boşladım buraları kızlar kimse yokmu hepiniz unutmuşsunuz topiğimiz çakmakta huggies 44 lü bez 10 tl 66 lısını 17 ye alıyodum realden budaha uyguna geliyo bilginiz olsunnn

Hanımlar topiğimiz devam ediyomuş ben kimseler uğramıyo sanıyodum.Ne güzel boşlamayalım ozaman.

ben biara temizliğe kalkışınca giremedim pek bakıyorumda hemen herkez kaybolmuş

lapetus wenice de indirim var tavsiye ederim çok güzel şeyler var ceylanda da buldum birkaç parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…