Tabiki öyle , ben progestan dex vuruluyordum hala daha vuruluyorum prednol monodoks estrafem progestan fitil bunlari kullandim transfer oncesiBen 7 tane dondurdum, ilaclarim 9 bin tuttu. Transfer sonrasini bilmiyorum ama neyse alacaz artik girdik bir yolasiz de lucrinle mi transfer ol
Bana sadece estrofem verdiler su an 17sine kadar sonra ne olacak bilmiyorumTabiki öyle , ben progestan dex vuruluyordum hala daha vuruluyorum prednol monodoks estrafem progestan fitil bunlari kullandim transfer oncesi
Degerler kiaiden kisiye degisiyor merak etmeyin tranaferi hemen yaomiyolar 2 kez kontrole gidiyorsunuz oncesindeBana sadece estrofem verdiler su an 17sine kadar sonra ne olacak bilmiyorum
Hayirlisi bakalimDegerler kiaiden kisiye degisiyor merak etmeyin tranaferi hemen yaomiyolar 2 kez kontrole gidiyorsunuz oncesinde
Süreciniz hayırlı olsun, dilerim bu defa bebeğinize kavuşursunuz. Kocaeli Konak hastanesinde Bahar Astepe diye bir doktor mu var?Benimde ikinci tüp bebek denemem konak 'da başlıycam inşallah doktorum'da bahar astepe görüşmeyi sağladık âdet olmayı bekliyorum sadece
Süreciniz hayırlı olsun, dilerim siz de bebeğinize kavuşursunuz.Hayirlisi bakalimsagolun
Dualarımız kabul oldu, şu an iki minik kalp atıyor içimdeHadi inşallah dualarımız kabul olsun
Transfer cok kisa suruyor ve goruyorsunuz , hiç bir agri olmuyor o kadar farkli bi duygu ki umarim o gunleri hem saglikla hemde güzel haberlerle sonlandirirsinizHayirlisi bakalimsagolun
Tesekkur ederim insallah, siz de bekliyorsanız size de insalahSüreciniz hayırlı olsun, dilerim siz de bebeğinize kavuşursunuz.
Evtt sabirsizlianiyorum karnima gelmeleriniTransfer cok kisa suruyor ve goruyorsunuz , hiç bir agri olmuyor o kadar farkli bi duygu ki umarim o gunleri hem saglikla hemde güzel haberlerle sonlandirirsiniz
İki tane mi koyduracaksinizEvtt sabirsizlianiyorum karnima gelmelerini
Yokİki tane mi koyduracaksiniz
Ayyyy hemde ikiz miiiiiiiDualarımız kabul oldu, şu an iki minik kalp atıyor içimde
Aaay cok sevindimmmDualarımız kabul oldu, şu an iki minik kalp atıyor içimde
Iceriye girdiginizde size kagitla ne kalitede kac adet koyulacak anlatiyolar ,30 yas ustu sanirim iki tane konuyor ben 26 yasindayim ilk denemem doktor tek uygun gordu genelde genc kisilere tek koyuyolar sanirim kac yaşindasinizYokAllah soyletti herhalde yastan dolayi 1 koyulur bana herhalde
Sizin kac tane konuldu
Çok mutlu bi durum sağlikla kucaginiza alirsiniz inşallahDualarımız kabul oldu, şu an iki minik kalp atıyor içimde
Iceriye girdiginizde size kagitla ne kalitede kac adet koyulacak anlatiyolar ,30 yas ustu sanirim iki tane konuyor ben 26 yasindayim ilk denemem doktor tek uygun gordu genelde genc kisilere tek koyuyolar sanirim kac yaşindasiniz
Evet canım var çok nazik cana yakın bi doktorSüreciniz hayırlı olsun, dilerim bu defa bebeğinize kavuşursunuz. Kocaeli Konak hastanesinde Bahar Astepe diye bir doktor mu var?
Değerlerinize göre söylerler koyabilirler belki35 yaş üstü 2 diye biliyorum. Ben 30 yaşındayım sayılır yani 1 ay sonra 30 olucam. Tek koyarlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?