Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu yukarılara çıksınnn aşkımArkadaşlar merhaba
İzmit konak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar var mı biraz bahseder misiniz
Yada önerebileceğiniz bir yer var mı ?
İnşallah aşkımm
1.5 yıl önceli süreçte hangi drla denemiştiniz evet bende şeyma hocanın adını çok duydum ön görüşme randevusu aldık bakalımMerhaba,
Ben 1,5 yıl önce Konakta tüp bebek denemesi yaptım; fakat sonuç olumsuz oldu. Şimdi yeniden deniyorum aynı hastanede. Başka doktor vs arayışına hiç girmedim; çünkü Şeyma Fenercioğlu bana göre çok iyi bir doktor. Süreç sırasındaki tutumu, insana yaklaşımı, detaylı açıklamalarıyla bence çok başarılı. Benim tavsiyemdir. Allah sürecinizi kolaylaştırsın ve hayırla mutlulukla sonuçlandırsın inşaallah![]()
Aminn inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alalım1.5 yıl önceli süreçte hangi drla denemiştiniz evet bende şeyma hocanın adını çok duydum ön görüşme randevusu aldık bakalım
İnşallah bu ay güzel haberinizi alırız sizinde![]()
Ayyy böyle düşünceyi birebir duymaya ihtiyacım vardıDaha önce de Şeyma Hocayla yaşadım süreci, olumsuz oldu evet ama nasipte yokmuş. Şeyma Hoca ile çok rahatım ve bence bu süreçte psikolojik rahatlık çok önemli. Görüşmeye gittiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız bence![]()
Amiiiiin umarım ilk sen verirsin bizim daha yolumuz varAminn inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alalım![]()
Ah çok teşekkür ederim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın bizede yazarsınBen orada denemedim ama Şeyma hoca çok tatlı birisi, tüm sorularımıza uzun uzun içtenlikle cevap verdi. Çok yardımcı oldu bize. Özelde çok maliyetli olduğu için ben ilk denemeyi devlette yapmak istediğimden Umuttepeye gidiyorum. Ama Şeyma hocayla ilerlemek çok güzel olabilir bence de.
İnşallah senin de :) pozitif sonuçlanmasını diliyorum..Ah çok teşekkür ederim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın bizede yazarsınbakalım pazartesi görüşeceğiz inşallah güzel olur
İnşallah hepimizinİnşallah senin de :) pozitif sonuçlanmasını diliyorum..![]()
Bende pıhtılaşma problemi var eşimin de değerleri biraz düşük.. Sorabilirsin tabii, aklındaki soru işaretlerini ve heyecanını anlayabiliyorumAyyy böyle düşünceyi birebir duymaya ihtiyacım vardıayıp olmazsa bir problem var mı sebepsiz mi merak ettim bende ilk defa başlayacağım o yüzden soruyorum kusura bakmayın
![]()
İlk ben hayırlı güzel haber veririm de sizler de peşimden gelirsiniz inşaallahAmiiiiin umarım ilk sen verirsin bizim daha yolumuz var![]()
Allah yardımcın olsun yormadan kavuş bebeğineBende pıhtılaşma problemi var eşimin de değerleri biraz düşük.. Sorabilirsin tabii, aklındaki soru işaretlerini ve heyecanını anlayabiliyorum![]()
Ayyy amiiiin amiiiiinİlk ben hayırlı güzel haber veririm de sizler de peşimden gelirsiniz inşaallah![]()
Allah razı olsun hepimiz kavuşalım en kısa zamanda sağlıklaAllah yardımcın olsun yormadan kavuş bebeğine
Bu ay başladınız mı sürecin iyi gidiyordur inşallah![]()