Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Addax mağazasından çıkınsağa döndüğünüzde kuyumcular çarşısına benzeyen restoranların oldugu bir pasaj var, o pasajda dümdüz yürüyün demiryolu caddesine geçin, sola doğru dümdüz yürüyün o sırada renk magazası :)
Addax mağazasından çıkınsağa döndüğünüzde kuyumcular çarşısına benzeyen restoranların oldugu bir pasaj var, o pasajda dümdüz yürüyün demiryolu caddesine geçin, sola doğru dümdüz yürüyün o sırada renk magazası :)
klasik giyim için sormuştum canım daha doğrusu nişan alışverişi için bir ceket için 100 150 arası filn verebilirm çok mu pahlı canım bir pantoln içinde 75den yukrı vermm mesela
klasik giyim için sormuştum canım daha doğrusu nişan alışverişi için bir ceket için 100 150 arası filn verebilirm çok mu pahlı canım bir pantoln içinde 75den yukrı vermm mesela
Tam olarak fiyatlarını bilmiyorum ama ben lisedeyken kıyafetlerimi oradan alırdım(okul kıyafeti) baya pahalıydı, oraya gitmişken bir kaç kez elbise fiyatı falan sormuştum yüksek fiyat vermişlerdi. Ama siz yine gidin bir fiyat danışın, belki toplu alımda falan indirim yapıyorlardır.