- Konu Sahibi burcusultan35
-
Canım işsizlik sigortasından faydalnmıyor mu eşin...
İşsizlik sigortası devam ettiği sürece muayene olabiliyorsun hayatım....
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz...
izmir tatil yöresi olduğu için mutlaka sezonluk eleman falan ararlar..dilde biliyorsa işi kolay olur..gerçi bazen üniv mezunu diye adamı işe almadıkları bile oluyor ya..çok okumuşsun diyorlar..ama derdini anlatırsa belki geçici bir iş bulur.o sırada da başka işlrere bakar..hiç mi garson, barmen vs aramıyorlar
çok üzüldüm canım, ne kadar endişeli olduğunu tahmin edebiliyorumaileleriniz yardımcı olmuyor? mu biraz da olsa destek olsalar ?
Allah yardımcınız olsun canım, çok üzüldüm. ne mezunusunuz?
6 yıldır Çukurova Bölgesinde dijital güvenlik sistemleri üzerine,satış,montaj ve servis hizmeti veren bzir fizrmayızz. Bu hafta itiarı ile Profilo protect izmir bölge bayiliğini almış bulunmaktayız. Firmamız hızlı büyüyen ve müteşebbis yöneticilere sahip ve yeni pozisyonlara da (Satış-pazazrlama elemanı-teknik destek elemanı-halklailişkiler elemanı-iş geliştirme ve pazarlama promosyon elemanları gibi) orta vadede oluşturaağımız pozisyonlara,ikna kabiliteyi yüksek,azzimli kararlı beraber çalışaak arkadaşlar arıyoruz.
cv nizi göndermek için pm ile mail adresi gönderin.
Bu arada herşeyin hayırlısı, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun..
YILDIRIM AİLESİ
6 yıldır Çukurova Bölgesinde dijital güvenlik sistemleri üzerine,satış,montaj ve servis hizmeti veren bzir fizrmayızz. Bu hafta itiarı ile Profilo protect izmir bölge bayiliğini almış bulunmaktayız. Firmamız hızlı büyüyen ve müteşebbis yöneticilere sahip ve yeni pozisyonlara da (Satış-pazazrlama elemanı-teknik destek elemanı-halklailişkiler elemanı-iş geliştirme ve pazarlama promosyon elemanları gibi) orta vadede oluşturaağımız pozisyonlara,ikna kabiliteyi yüksek,azzimli kararlı beraber çalışaak arkadaşlar arıyoruz.
cv nizi göndermek için pm ile mail adresi gönderin.
Bu arada herşeyin hayırlısı, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun..
YILDIRIM AİLESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?