• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirliyim 7 aylık hamileyim ve işsiz kaldık son 5 aydır

burcusultan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
11
0
86
İzmir
Burdan herkeze sesleniyorum 7 aylık hamileyim sigortamız bitti. Eşim 2 tane üniversite mezunu başvurmadığımız yer kalmadı ev kira çocuğun doğuma az kaldı. Kontroller ve doğumlar dünya para acil işe ihtiyacım var. Aklınızda bulunsun olurmu. Yazmadığım aramadığım yer kalmadı tek umudum sizsiniz

allahım cümlemizin yardımcısı olsun,inşallah rahatlamanız yakındır canımopuyorumnanaktan

Allah yardımcınız olsun..işsizliğin ne demek olduğunu bilirim..umarım çocuğunuz doğuncaya kadar eşinizin bir işi olur..ailelerinize söyleyin..biraz destek olurlar herhalde size..

Canım işsizlik sigortasından faydalnmıyor mu eşin...
ışsizlik sigortası devam ettiği sürece muayene olabiliyorsun hayatım....
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz...

çok üzüldüm canım, ne kadar endişeli olduğunu tahmin edebiliyorum :(:( aileleriniz yardımcı olmuyor? mu biraz da olsa destek olsalar ?

izmir tatil yöresi olduğu için mutlaka sezonluk eleman falan ararlar..dilde biliyorsa işi kolay olur..gerçi bazen üniv mezunu diye adamı işe almadıkları bile oluyor ya..çok okumuşsun diyorlar..ama derdini anlatırsa belki geçici bir iş bulur.o sırada da başka işlrere bakar..hiç mi garson, barmen vs aramıyorlar

Canım işsizlik sigortasından faydalnmıyor mu eşin...
İşsizlik sigortası devam ettiği sürece muayene olabiliyorsun hayatım....
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz...

işsizlik sigortasından yararlanamıyoruz 8 temmuz itibariylede sigortalı olarak bakılabilme süremiz bitti. sigortalı olarak 545 günümüz var.

izmir tatil yöresi olduğu için mutlaka sezonluk eleman falan ararlar..dilde biliyorsa işi kolay olur..gerçi bazen üniv mezunu diye adamı işe almadıkları bile oluyor ya..çok okumuşsun diyorlar..ama derdini anlatırsa belki geçici bir iş bulur.o sırada da başka işlrere bakar..hiç mi garson, barmen vs aramıyorlar

simit sarayına bile başvurduk ama neymiş yaş 26 olduğu için alamazlarmış. Çoğu yerde lise mezunu alıyo. Artık okumak para etmiyo. Garson falan var ama sigorta yapmıyoar

çok üzüldüm canım, ne kadar endişeli olduğunu tahmin edebiliyorum :(:( aileleriniz yardımcı olmuyor? mu biraz da olsa destek olsalar ?

Hemde nasıl moralim bozuk anlatamam! Ailelerin de durumu kendine göre. Anca ufak tefek pazarımızı görüyolar ama yetmez ki bunun tüpü var elektrik suyu tansaşı var kirası var

6 yıldır Çukurova Bölgesinde dijital güvenlik sistemleri üzerine,satış,montaj ve servis hizmeti veren bzir fizrmayızz. Bu hafta itiarı ile Profilo protect izmir bölge bayiliğini almış bulunmaktayız. Firmamız hızlı büyüyen ve müteşebbis yöneticilere sahip ve yeni pozisyonlara da (Satış-pazazrlama elemanı-teknik destek elemanı-halklailişkiler elemanı-iş geliştirme ve pazarlama promosyon elemanları gibi) orta vadede oluşturaağımız pozisyonlara,ikna kabiliteyi yüksek,azzimli kararlı beraber çalışaak arkadaşlar arıyoruz.

cv nizi göndermek için pm ile mail adresi gönderin.

Bu arada herşeyin hayırlısı, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun..
YILDIRIM AİLESİ

canım sigorta yapmıyorlar demişsin de,şu anda önemli olan eve para girmesi..sigorta yapmasınlar ama sizde başkasına muhtaç olmayın..o arada başka bir iş bakar.sigortalı bir iş olduğunda çıkar..boşta durmaktan iyidir.sizde yeşil karta başvuru yapın hemen..önümüzde kış aynı zamanda..kömür falan verirler.birde geçenlerde izmir belediyesi mi ne,150 tl falan veriyormuş galiba işsizlere..yada sosyal yardımlaşma..öyle bişi idi..onuda bir sosyal yardımlaşmaya sorsun..

6 yıldır Çukurova Bölgesinde dijital güvenlik sistemleri üzerine,satış,montaj ve servis hizmeti veren bzir fizrmayızz. Bu hafta itiarı ile Profilo protect izmir bölge bayiliğini almış bulunmaktayız. Firmamız hızlı büyüyen ve müteşebbis yöneticilere sahip ve yeni pozisyonlara da (Satış-pazazrlama elemanı-teknik destek elemanı-halklailişkiler elemanı-iş geliştirme ve pazarlama promosyon elemanları gibi) orta vadede oluşturaağımız pozisyonlara,ikna kabiliteyi yüksek,azzimli kararlı beraber çalışaak arkadaşlar arıyoruz.

YILDIRIM AİLESİ

çok tatlısınız arkadaşım inşallah bu mübarek günde hayırlara vesile olursunuz

burcu cnm eger bebısının ıhtıyacları varsa temın edebılırım bnde ızmırdeyım ıstersen adres yolla bana oğlusumun kuculenlerı var tabı kabul edersen getırırım sana..
elımden ancak bu kadarı gelır bıtanem...

YILDIRIM AİLESİ

alah razı olsun çok mutlu oldum ancak bugün okuyabildim ancak, ağlıyom inan sevinçten!

bizde maalesef aynı durumdayız:çok üzgünüm: ben atanmak için kpss ye takılıyorum.geçici işlerde çalışmaktan ders de çalışamıyorum zaten.şimdi hamileyim.eşim nerdeyse herşeyden anlıyor ama artık ünv.mezunu almıyorlar işe,anlamadım gitti. hala çabalıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun :delphin:

Back