• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirlilere soruyorum...

35gamze35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
:5::5:Arkadaşlar gebelikte gideceğim doktorun doğum yapacağım yerle ilişkisi olmak zorunda mı? Ben özel muayeneye gitmek istiyorum.Fakat özel doktorlar mutlaka özel hastanelerde doğum yaptırıyorlar.Dolayısıyla ben de doğumu doktorun bağlantısı olmayan SSknın geçerli olduğu bir hastanede doğumumu yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Böyle yapılabiliyor :2:mu? Neden İzmirlilere soruyorum dedim , çünkü bana bu konuda öneride bulunacakları bir doktor ve hastane ismi istiyorum.Lütfen bana bu konuda bana cevap verirseniz çok memnun kalıcam.Lütfeeeenn,iki aydır araştırıyorum işin içinden çıkamadım.:69:

canım bunu bende merak ediyorum,çünkü bende araştırıyorum. umarım cevaplayacak birileri çıkar. çok zormuş doktor bulmak ya :59:

Kontrollerini hangi hastanede sürdürüyorsanız onda doğum yapman gerekiyor diye biliyorum.Ben sigorta kapsamındaki özel hastaneleri tercih ediyorum. fakat devam ettiğim hastahane sigorta kapsamında sezaryen yaptırmadığı için 6. ayda değiştiriyorum.. en azından 7 aydan sonra sigorta hastanesinde de muayene yağdırırsanız doğumunu da orada yaptırabilirsiniz.

Kontrollerini hangi hastanede sürdürüyorsanız onda doğum yapman gerekiyor diye biliyorum.Ben sigorta kapsamındaki özel hastaneleri tercih ediyorum. fakat devam ettiğim hastahane sigorta kapsamında sezaryen yaptırmadığı için 6. ayda değiştiriyorum.. en azından 7 aydan sonra sigorta hastanesinde de muayene yaptırırsanız doğumunu da orada yaptırabilirsiniz.

:5::5:Arkadaşlar gebelikte gideceğim doktorun doğum yapacağım yerle ilişkisi olmak zorunda mı? Ben özel muayeneye gitmek istiyorum.Fakat özel doktorlar mutlaka özel hastanelerde doğum yaptırıyorlar.Dolayısıyla ben de doğumu doktorun bağlantısı olmayan SSknın geçerli olduğu bir hastanede doğumumu yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Böyle yapılabiliyor :2:mu? Neden İzmirlilere soruyorum dedim , çünkü bana bu konuda öneride bulunacakları bir doktor ve hastane ismi istiyorum.Lütfen bana bu konuda bana cevap verirseniz çok memnun kalıcam.Lütfeeeenn,iki aydır araştırıyorum işin içinden çıkamadım.:69:

izmir-urla devlet hastanesi meki ömerali..hem özel muayanesi var hem devlet hemde özel hastanede doğum yaptırıoyr gayette iidir akrabalarmdan 4 çocuğunda doktorudr

izmir-urla devlet hastanesi meki ömerali..hem özel muayanesi var hem devlet hemde özel hastanede doğum yaptırıoyr gayette iidir akrabalarmdan 4 çocuğunda doktorudr

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama meki ömerali ismi tüylerimi diken diken yapıyor benim. bence çok ilgisiz ve yeter ki çalışma saatim dolsun da gideyim artık gibisinden
hiç bi kontrol yaqmadan bana çocuğun olmaz senin deyip de salya sümük ağlatan işini yapmaya üşenen biri

sürekli kontrole gittiğn doktorun doğumunu gerçekleştirse daha iyi olmaz mı senin için?? Mitra doğum merkezini çok soyluyorlar ssk ile anlaşma yapan hastanelerde yaptırıyorlarmış gazi,karataş cınarlı gibi ... tabi bunlar kulaktan dolma bilgiler ama butun forumları okudum herkes Mitradan çok memnun yine de sen bilirsin tabii ki...

Doğumu istediğin yerde yapma özgürlüğüne sahipsin. Sana şu bilgileri vereyim. Ben egeden yeni mezun bir doktorum. Üniversitelerde normal doğumu uzmanlık eğitimi alan asistan doktorlar yaptırıyor bebeğin ilk muayenesini de yine uzmanlık eğitimi alan asistan çocuk doktorları yapıyor.

Buca Kadın Doğum yeni açılan bir hastane olduğu için hijyen, konfor açısından diğer devlet hastanelerinden çok daha iyidir. Üstelik çok uygun ücretle özel odada kalma şansın da var.
Teyzem ve abimin eşi maddi sorunumuz olmamasına rağmen orda doğum yaptılar. Biri normal biri sezaryen doğumdu. Normal doğumu ebeler yaptırıyor zaten sıklıkla ebeler normal doğumda kadın doğum hekimlerinden daha tecrübeli oluyor.
Yenidoğanın muayenesini uzman çocuk doktoru yapıyor.Bebekte bir problem olduğu takdirde de çok güzel bir yenidoğan yoğun bakım ünitesine sahipler.
Pamir Payzanoğlu ve Halit Vidinli bizim doktorlarımızdı son derece memnun kaldık.

Ve her zaman gittiğin doktora yaptırmayacaksan sana önerim en azından son kontrolleri doğum yapacağın yerde yaptır yahut da bugüne kadar tamtakır tutulmuş bir dosya önemlidir.

Son düzenleme:
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama meki ömerali ismi tüylerimi diken diken yapıyor benim. bence çok ilgisiz ve yeter ki çalışma saatim dolsun da gideyim artık gibisinden
hiç bi kontrol yaqmadan bana çocuğun olmaz senin deyip de salya sümük ağlatan işini yapmaya üşenen biri

Sevgili jdaa,umarım çocuğun olmuştur ve dr'un yanılmıştır.

Benim de bildiğim doktorunla gittiğin hastanenin aynı yerde olması gerekmiyor.Zaten doktorun istediğin hastaneye özel olarak ücretle tabii gelebiliyor.Doğum yerin tetkiklerini yaptığın yer ve doktorun farklı yerlerde olabilir.bu arada arkadaşlar özel hastanelerin doğum ücretlerini burada paylaşırsak hepimiz için faydalı olacaktır.bende bir kaç hastaneden bilgi aldım onlar hakkında bilgi verebilirim.

canım ben alsancakta bi doktora gidiyorum doktorum ege dogum evinde calışıyo ve tahlillerimi kolaylıkla yaptırıyorum uzman doktor oldugundan dogunda cok yardıncı oluyo:49:

İzmirde bulunan arkadaşlar için tavsiye edebileceğim tek kadın doğum uzmanı Umur Yensel dir. İlk çocuğumu dünyaya o getirdi ve sülale boyu doktorumuzdur. Üç gün önce 9 haftalık bir boş gebeliğim vardı malesef sonlandırmak zorunda kaldım. Kürtajımı da yine umur bey yaptı. söylediği herşey harfiyen çıktı ve kürtaj sırasında ya da sonrasında en ufak bir ağrı hissetmedim uyandığımda giyinmiştim bile. kendisinin özel muayenehanesi var alsancakta aynı zamanda yeşilyurt atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde görev yapıyo. tek sorun her zaman beklemek zorunda kalmam çünkü çok hastası var bu da memnun edici demek ki gerçekten tercih edilen bi kişi.

Bir şikayetim olmamasına rağmen sadece bir konuda bilgi alma amaçlı gittiğim ve sanki beni dövecek gibi davranan doktordur. Randevu almama rağmen 1 dk yı zor ayırmış, sorduğum soruyu üç kere yinelememe rağmen önemsememiştir. Kendisinden hiç bir anlamda memnun kalmadım. İnternetteki bilgilere güvenip o şekilde mi sağlığımızı korumamız isteniyor, doktora danışmak enterasan mı karşılanıyor anlamış değilim. Saatim dolsun da gideyim şeklinde bir yaklaşım sergileyen ve sorunuma bir çözüm bulamayan doktoru tavsiye etmiyorum. Doktorlar vatandaşlar için varlar bu şekilde yaklaşım sergilemek vatandaşı mağdur ediyor. Meki Ömeraliyi asla tavsiye etmiyorum.

Back