![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gebelikte gideceğim doktorun doğum yapacağım yerle ilişkisi olmak zorunda mı? Ben özel muayeneye gitmek istiyorum.Fakat özel doktorlar mutlaka özel hastanelerde doğum yaptırıyorlar.Dolayısıyla ben de doğumu doktorun bağlantısı olmayan SSknın geçerli olduğu bir hastanede doğumumu yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Böyle yapılabiliyor :2:mu? Neden İzmirlilere soruyorum dedim , çünkü bana bu konuda öneride bulunacakları bir doktor ve hastane ismi istiyorum.Lütfen bana bu konuda bana cevap verirseniz çok memnun kalıcam.Lütfeeeenn,iki aydır araştırıyorum işin içinden çıkamadım.
![]()
izmir-urla devlet hastanesi meki ömerali..hem özel muayanesi var hem devlet hemde özel hastanede doğum yaptırıoyr gayette iidir akrabalarmdan 4 çocuğunda doktorudr
Arkadaşlar gebelikte gideceğim doktorun doğum yapacağım yerle ilişkisi olmak zorunda mı? Ben özel muayeneye gitmek istiyorum.Fakat özel doktorlar mutlaka özel hastanelerde doğum yaptırıyorlar.Dolayısıyla ben de doğumu doktorun bağlantısı olmayan SSknın geçerli olduğu bir hastanede doğumumu yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Böyle yapılabiliyor :2:mu? Neden İzmirlilere soruyorum dedim , çünkü bana bu konuda öneride bulunacakları bir doktor ve hastane ismi istiyorum.Lütfen bana bu konuda bana cevap verirseniz çok memnun kalıcam.Lütfeeeenn,iki aydır araştırıyorum işin içinden çıkamadım.
![]()
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama meki ömerali ismi tüylerimi diken diken yapıyor benim. bence çok ilgisiz ve yeter ki çalışma saatim dolsun da gideyim artık gibisinden
hiç bi kontrol yaqmadan bana çocuğun olmaz senin deyip de salya sümük ağlatan işini yapmaya üşenen biri
canım ben alsancakta bi doktora gidiyorum doktorum ege dogum evinde calışıyo ve tahlillerimi kolaylıkla yaptırıyorum uzman doktor oldugundan dogunda cok yardıncı oluyoArkadaşlar gebelikte gideceğim doktorun doğum yapacağım yerle ilişkisi olmak zorunda mı? Ben özel muayeneye gitmek istiyorum.Fakat özel doktorlar mutlaka özel hastanelerde doğum yaptırıyorlar.Dolayısıyla ben de doğumu doktorun bağlantısı olmayan SSknın geçerli olduğu bir hastanede doğumumu yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Böyle yapılabiliyor :2:mu? Neden İzmirlilere soruyorum dedim , çünkü bana bu konuda öneride bulunacakları bir doktor ve hastane ismi istiyorum.Lütfen bana bu konuda bana cevap verirseniz çok memnun kalıcam.Lütfeeeenn,iki aydır araştırıyorum işin içinden çıkamadım.
![]()
İzmir' de Hüseyin Ceyberi nin hastası olmak kesinlikle şanstır. Kesinlikle öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...0-izmir-ekadom-huseyin-ceyberi-hastalari.html