Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İzmirliler nişanlığınız nereden alındı?

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Şöyle kabarık olmayan abiyeler yani evdeki nişan için

ve arkadaşlarımızın düğününde de giyebileceğimiz aklinialirimsmile

abiyeleri nereden alabiliriz?

Sizler nereden kaça aldınız?

Teşekkür ederim canım netten bir araştırayım bakayım olumunekankayizsmile

canım benim nişanım evde olmuştu journey'den saten kırmızı çiçekli bi elbise almıştım ama çankaya da relactive die bi yer var muhteşem kıyafetler var oraya da bak istersen. ben gelinliğimin siparişini oraya verdim çok güzel şeyler var

alsancak'ta zara'nın karşı hizasında Giynes diye bir mağaza var. ben oradan almıştım 200tl geçen sene. güzel abiyeler vardı. benimki baya sadece birşeydi, hatta burda bir başlık açmıştım, orda resmi var.

Yazdıklarınızı değerlendireceğim kızlar teşekkür ederim

Joey senin başlığı aramaya başlıyorum hemen zemuszemus

Yazdıklarınızı değerlendireceğim kızlar teşekkür ederim

Joey senin başlığı aramaya başlıyorum hemen zemuszemus

canım benim başlık bu

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/333685-nisan-kiyafetim-maksat-fikir-olsun.html

bu elbisenin bir de aksesuarı vardı. göğsün orta kısmında 5 cmlik uzun çift sıra taşlı bir iğne.. ama ben sade olsun istediğim için kullanmadım.

o mağazada hem rengi güzel, hem daha albenili hem de fiyatı güzel elbiseler vardı.

Ben de sade istiyorum senin elbisen gibi o yüzden de hafta sonu uğramam lazım.

Aslında aklımda birkaç model var da bakalım bulabilecek miyim eyvahedigeldismile

ben hep nişan elbisemin yeşil olmasını isterdim. ama etrafıma baktım hiç güzel bir yeşil bulamadım.

o gün şans eseri bu mağazaya girdim, başka elbiselere baktım bunu görmedim. sonra bir kız denedi, o zaman gördüm. çok beğendim aldım boshayallersmile

inşallah sende bulursun kafandakini.

haftasonu balçova-agorada "forever new" diye bir mağazaya girdim. süper gece kıyafetleri var. hem de kısalar 89, uzunlar 199 tl.... çok güzel ve değişik modeller. benim nişan zamanımda açılmış olsaydı kesin oradan alırdım. oraya da bir bak bence

Agora bize uzak ama uğramaya çalışcam.

Ben de bugün bornova'da libas'a baktım.Hiçbir şey kalmamış talan olmuş resmen

Alsancakta kapris varmış.Orayı da övüyorlar.

Ben de bugün baktım oraya. fuşya rengi güzel bir elbise gördüm. fiyatı da uygun geldi. sade ve şıktı. yarına kadar karar vereceğim. tek kalmış ama satılmazsa bakalım :))

Aytenler yurtdısından bi markayı gtirmeye başladı güzel abiyeler oluyor göz at bence çankayada da magazası var orda daha işine yarar şeyler bulursun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…