İzmirliler kulübü

cnm küçük merdiven kazası yaşadım kalçamda kırık var 1 aydır kımıldamadan yatıuorum yarın kontrolüm var ve çok heyecanlıyım

cnm küçük merdiven kazası yaşadım kalçamda kırık var 1 aydır kımıldamadan yatıuorum yarın kontrolüm var ve çok heyecanlıyım

Herkese selamlar izmirin güzel hatunları:1hug:
Canım çokgeçmiş olsun,inşallah kontrolün esnasında istediğin haberleri alırsın.Kendine dikkat et.şutarafagitti

Sağol canım ben gayet iyiyim.Rabbim bütün hastaların acil şifasını versin:Saruboceq:.Dualarımız sizlerle..:teselli:

d£ru$;10325793 .!.:

geçmiş olsun canım bugün kontrolün varmış noldu nasıl oldun inş. en kısa sürede iyi olursun kendine iyi bak

geldim cnm kontrolden yürüyebilirsin kendini yormadan dedi ayarlı değnek verdi başım çok fena dönüo yürürken zorlanıorum

anladım canım en kısa zamanda iyileşmen dileği ile öpüyorum canım kendine çok çok iyi bak

selam yaşama daircim galiba izmiri sevenler tükendi kimse girmio artık buraya neyse girenler olursa bişeyler yazsınlar bari nasılsınz onu bilelim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…