• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

Nasılsınız kızlar nasıl geçiyor bayram kimsecikler yok mu??

ben kendi adıma iyiyim duyguege sen nasılsın canım

hepinize mutlu huzurlu bayramlar olsun canlarrrrrrrrrrr ne zamandır giremiyorum hepinize sevgilerr kucak dolusu

sanada mutlu bayramlar olsun canım özletiyosun kendini bebiş nasıl en son konuşmaya çalışıyodu galiba çok çok öpüyorum küçük meleğini opuyorumnanaktan

Selam kızlar 5günlük bir aradan sonra ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3.Umarım herkes bıraktığım gibi iyidir:1hug:.Hepinize sevgiler...a.s.Şeniz

2-3 gündür buraya girmeye çalıştım hatta kafayı yicektim giremiom diye hata verdi sürekli yoksa ben buraya uğramazsam olmaz canım nasılsın napıosun

Ben iyiyim canım benim:1hug:,sen nasılsın? evet zaman zaman hata mesajı veriyor bende bazı zamanlar giremiyorum,kadınlar kulübüne öyle alışmışız ki giremeyince bir taraf eksik gibi oluyor üzülüyorumbenneyaptımki

Ben iyiyim canım benim:1hug:,sen nasılsın? evet zaman zaman hata mesajı veriyor bende bazı zamanlar giremiyorum,kadınlar kulübüne öyle alışmışız ki giremeyince bir taraf eksik gibi oluyor üzülüyorumbenneyaptımki

bende iyiyim canım sağol opuyorumnanaktan evet bu kadar alışacağımı tahmin etmemiştim giremiyince dediğin gibi bi taraf eksik gibi oluyo

iyi akşamlar valla bencede buralar pek ıssız huuuu İzmirliler biz bu kadar azmıyız ya:(

Back