İzmirliler kulübü

Yeni gelen arkadaşlar hepinizde hoşgeldiniz:1hug:a.s. İzmirimin insanlarıda bir başka İzmirde yaşamakta bir başka güzela.s Herkese iyi akşamlar:1rolleyes:

a a a64 sayfa olmuş bile ben yeni gördüm :sinifsinif: slm merhaba kucak dolusu sevgiler getirdim izmirlilere opuyorumnanaktan bende geldim aranızasositososito

selamlar bayanlar bende geldimmm 3 senemi geçirdim izmirdeee ahh ahh :asigim:

hoşgeldınız kızlara.s. her zaman beklerızopuyorumnanaktan

Bende iyiyim canım sağol alışveriş yapılırda iyi olunmaz mı kaydirigubbakcemile3gerçi cebim boşaldı ama olsun güzel şeyler aldıma.s.Kemeraltına gittim alışverişimi yaptım sonrada Alsanca ğa geçtim..Baya yorulmuşum.Nezamandır almayı düşündüğüm bir etek vardı şansıma indirimli aldım:1rolleyes:,başka ufak tefek ihtiyaçlarım vardı onlarıda hallettim mutluyum:1hug:

hiç vallaha evdeydım bugun ben temızlık yaptım.birazda kkya takıldım öyle işte canım

aldıklarını mutlu günlerde giyersin inş. canımopuyorumnanaktan şu aldığın eteğin fotosunu koyabilir misin sana zahmet merak ettimde

günaydın KKnın izmirli güzelleri nasılsınız bugün canlarımopuyorumnanaktan

aldıklarını mutlu günlerde giyersin inş. canımopuyorumnanaktan şu aldığın eteğin fotosunu koyabilir misin sana zahmet merak ettimde

Hepinize iyi pazarlar diliyorum:1hug:
Çok sağol Cennetcim ufakşeylerden mutluluk payı çıkarmak güzel oluyora.s Ben önü ve arkası pilili etekleri çok seviyorum hem bana yakışıyor hemde çizmeyle çok şık duruyor.Hafif diz üstü.Siyah rengini severek giyiyordum,kahverengisinide ne zamandır almayı düşünüyordum,dediğim gibi indirimdeydi.United Club dan aldım Kahverengi olanınıa.s böyle iştekaydirigubbakcemile3 Sevgiyle kal canım...a.s.

iyiyim canım sagol sen nasılsın?evet hafta sonu topiklere kimse ugramıyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…