İzmirliler kulübü

Saol canımcım sen nasılsın? hava çokgüzel bugüzel günü değerlendireyim diyorum birazdan dışarı çıkacağım:)

bende ıyıyım canım benım sagol gez vallahı bu havaları degerlendırmek lazım sana ıyı gezmeler

herkese merhaba bende geldim!bu kadar çok izmirlinin olduğunu görünce bu forumun benim için ne kadar da doğru bi yer olduğunu bi kez daha anladım!!!güzel izmirimin güzel kızları hepinize sevgiler!!! izmir i de izmirlileri de çok seviyorum!!!iyiki izmir deyim ve iiki burdayım!!!:)

iiyim tatlım sen nasılsın?doğru söylemek gerekirse izmirliler topiğini görünce kendimi süper hissettim sayenizde!

sen aramıza yenı katılmıssın galıba canım hoşgeldın aramızaa.s.evlisin galıba cocuk varmı?

a a a64 sayfa olmuş bile ben yeni gördüm :sinifsinif: slm merhaba kucak dolusu sevgiler getirdim izmirlilere opuyorumnanaktan bende geldim aranızasositososito

selamlar bayanlar bende geldimmm 3 senemi geçirdim izmirdeee ahh ahh :asigim:

işte geldim burdayımmmm hihoyyyt

hayırlı cumalar..

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Güzel İzmir'in güzel bayanları herkese selam :)))Ben de geldimmmm :))):1hug::teytey:a.s.

selam güzel izmirlim :) hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin aresyacım opuyorumnanaktan

a a a64 sayfa olmuş bile ben yeni gördüm :sinifsinif: slm merhaba kucak dolusu sevgiler getirdim izmirlilere opuyorumnanaktan bende geldim aranızasositososito

selam canım hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…