İzmirliler kulübü

bende geldim :) selam bayanlar nasılsınız cakılcım saol canım opuyorumnanaktan

slm herkeşlereeeeee

selam hoşgeldinnnn :)

bende geldim :) selam bayanlar nasılsınız cakılcım saol canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin cennetçimmm

selam kızlar ne yapıyorsunuz bakayım tuanam nasılsın canım bebiş nasıl?

hoşgeldin cakılımmmm ben iyiyim canım bebişte iyi konuşmaya çalışıyor fıstıkkk çenesi düştü bugünnn sabahtan beri gülme krizlerine tutuluyorum valla :))) opuyorumnanaktan

yerim ben onu yha şimdi ne tatlıdır onun o halleri maşallah diyelim nazar değmesin

Bebeği olan annelere imreniyorum özelliklede kız bebekleri olanlara Allahım inşallah benimde olur ama önce evlenmem lazıma.s

ayyy yerım ben onu kız konussun bıraz tadını cıkart ıste ne guzel öp benım yerımede cımcımeyıopuyorumnanaktan

Bebeği olan annelere imreniyorum özelliklede kız bebekleri olanlara Allahım inşallah benimde olur ama önce evlenmem lazıma.s

ayyy yerım ben onu kız konussun bıraz tadını cıkart ıste ne guzel öp benım yerımede cımcımeyıopuyorumnanaktan

yasama daırcım aynen bende canım ya allah bızlerede verır ınsallah

İnşallah canım yaaa.Hayattaki en büyük dileğim anne olabilmek bir kız çocuğu annesi:)

benımdeeeeeeeeeeeeeeeee

ya canlarım allahım sizlerede huzurlu mutlu sağlıklı güzel bir yuva nasip eylesin ve şirinmi şirin sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım herkese yaşatsın bu güzelliğiiii :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canımopuyorumnanaktan

ya herşey bir yana her akşam ufaklığııı anneme bırakıp yürüyüşe felan çıkıyoruz eşimle ama bu yürüyüşlerde baydııı artık iki saate sığdırabileceğimiz bişiler aramaya başladımmm dışarı çıkınca varmı kuzum şöyle kafa dinlenecek değişik güzel bir yer küçük park hariç hehehehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…