Bende sıkı giyindim ama hareket etmeyince daha çok üşüyorum ofiste koşturup durcak halimde yok
aslında hareket etmek lazım istesem yapcak bişiler bulurum muhakkak ama üşüngeçliğimden kalkmıyorum yerimden sardım internete yine
sıcak bir çay içelimde ısınalım bari
bu arada şu trençkotlara bayılıyorum çok hoş duruşu falan
birden çok soğudu cidden sanki 1 kasım deyince bir anda kış geldi dünden beri acaip soğuk. Ben de ilk kez çizmeleri giydim bi garip geldi yürüyemiyorum yahu kaydirigubbakcemile3 ay bi de ben manisada çalışıyorum burası sabahları filan daha da bi soğuk oluyo, ayrıca dağın başıkordonda olsam da deniz havasında üşüsem keşke aahhh
Trençkot almayı düşünüşüyorum tavsiyen için teşekkürler.
Çizmeler botlar mevsim başı iyi geliyo değişiklikten dolayı ayrı bir havası oluyor.
Yürüyüş bile değişiyor hehe ama kışın sonlarına doğru sıkılcaz işte çok nankörüz yahu
Allegracım kıyamam sana benden betermiş mekanın. hadi bak davet ediyorum seni kordona gel beraber üşüyelim :)) nerde oturuyosun bu arada manisadamı evde
valla canım 6 senedir bu köhne organize sanayi bölgesindeyim keşke gaziemir çiğli falan olsa ama bi de manisa yanihep hayalimde alsancakta bi iş var valla kordonda beraber üşüsek keşke iş çıkışı üşüye üşüye takılsam gezsem aahh... neyse ki ev izmir'de tabi, hatay'dayım ben, hergün gidip geliyorum manisaya ekmek parası işte laelaelaelaelae
:roflol: Zaten İzmir kış geldi mi felç oluyor.. Yol çalışmaları bitmez. Yaparlar tekrar bozarlar. Yap- boz gibi..
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar iyi muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?