izmirli kızlar yardım ne olur

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
selam kızlar izmirdeki evime komple tadilat yaptırmak istıyorum duvarlar hariç her yer yıkılcak ama buldugum mimarlar sırf 5000 tl proje çizim parası istiyor hahhahaha

varmı sizin yaptırdıgınız bildiğinz komple tadilat yapan yerler yardım edin ne olur

Ankara'dayım ama derdimiz ortakmış:)) ben de görüştüm dudağım uçukladı fiyatları duyunca, üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri söylüyorlar en iyisi kendi kafana göre takılmak. :27:

selam kızlar izmirdeki evime komple tadilat yaptırmak istıyorum duvarlar hariç her yer yıkılcak ama buldugum mimarlar sırf 5000 tl proje çizim parası istiyor hahhahaha

varmı sizin yaptırdıgınız bildiğinz komple tadilat yapan yerler yardım edin ne olur

canım evin durumu nasıl ??? foto yollarsan, yardımcı olmaya çalışacağım.....:34:

Son düzenleme:
valaa canım 2 oda 1 salon biişey ama benim bolca dolaba ihtiyacım var çerçeveler mutfak banyo komple değişcek bu aradada boş bulduğum her yere dolap yaptırmak niyetindeyim :3:

nasıl ya altı üstü proje çizecek 5000tlmi yuhh artık,e zaten tadilat için para alıcaklar sizden bu neyin parası?? bizde komple ev tadilatı yaptırıcaz korkmaya başladım bu ne ya,şaka gibi:44: bu arada ev tadilatı yaptıranlar deneyimlerinipaylaşırsa çok seviniriz gerçekten:46:

vala kızlar ben dolaşıyorum 20 25 milyaarlara cıkıyor ev şaka gibi

merhaba canım bornova da yeni açılan bi yapı maket var baumax orada anahtar teslim tadilat yapıldığını duymustum.eşim orada çalısıyor bahsetmişti böle bişey yaptıklarından istersen bi fikir alabilirsin...

selam kzılar nerdeyse 1 aydır ızmırde dolasmadıgım yer kalmadı koçtaş baumax praktıker özel mimarlar falan öncelikle şunu solıyım evin tesisatının yenılenmesı mutfak banyodan daha cok tutuyor 100m2 evin su elektrık tesısatı boya yerleeın taşı 20bin tl dedeı koctas bubda daha mutfak falan yok kı bızım evın sadece sıvası kalıcak dıger hersey atılıp yenılencek dusunun dolasmadıgım yer kalmadı o 5000 tl proje parası ısteyenler eger evını yaptırısan o paradan dusmuyor ayrıca :)) bi kaç gune kesınelestırcem haber verırım artık uzman oldum bu arada salonum ve Antrem bir onu nasıl şık bişeyle ayırabilirim izmirde tadilat sorlarınızı sorun yanıtlıyım :)))

eda35 hanımefendi babam ve dedem izmir merkez civarında inşaat tadilat sıva fayans seramik boya laminat ince işlerini alıp yapıtırıyor,Referans verebilirler size aradaki aracılardan ziyade sizinde babamlarında işine gelir .istreseniz yardımcı olabilirm.

Back
X