- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
:roflol::roflol:yaw tamam özür diledik ...o bikerem burcunun kızıydı biliyodum boş bulundum yanlılık oldu...heyyyyytttttt attırma kuş kafamı gagalarım heeenaniknanik
sağlık olsun cnm inş. birdahakine görüşürüz :teselli:gelemediğim için üzgünüm .. ama cok önemli nedenim vardı .. inşallah birdahakinde nasip olur görüşmek ... hepiniz cok güzeliniz.. burcum emeklerine sağlık..:enbuyukkk:a.s.
kaydirigubbakcemile3 ozaman hazırlıklara başlayalım kaydirigubbakcemile5hepinizden nefret ediyorum...
hele izmiri hic sevmiyorum... :hasetinden catlayan smiley:
izmir ve izmirin süper hatunlari yine süper bir bulusma...
yedi hafta sonra bende izmirdeyim...
o zamanda bulusma ayarlansa ne güzel olurdu...
saldiri yapanlarin pc si kopsun insallahhhhhhhhhhhh
sağlık olsun cnm inş. birdahakine görüşürüz :teselli:
tabi burda olursan :jeyyar: mutluluklar sanada herşey gönlünce olsun a.s.
teşekkür ederim burcum...
tşkler cnm a.s.kızlar hepiniz harikasınız çok güzel çıkmışınız sizleri görmek ne güzel dostlğunuz daim olsun
maşşallah sizeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis harikasınız ne kadar çok eğlenmişsiniz hepinizin gözlerinin içi gülüyobgn bizde karın organizasyonunda çok eğlendik :1hug: rabbim dostluğunuzu daim etsin:hooray: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk: varmı ötesi yaaa böyle bir site yok TEŞEKKÜRLER KAZENalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
haklısın cnm hepimizin kurduda bitti pilide kaydirigubbakcemile3oohhhhhh vur patlasın çal oynasın:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar süper eğlenmişsiniz kurt namına birşey kalmamıştır eminim
hepiniz harika görünüyorsunuz hanginize bakacağımı şaşırdım vallahialkisalkisalkis
allah hepinizi nazarlardan saklasın kuşummmmmm yine afet i deryasın şekerim
arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun arkadaşlar
bizde samsunlular olarak nasipse 7 haziranda buluşuyoruz canlar:teytey::teytey::teytey:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
İnanmıyorum resmen kendinizden geçmişsiniz delikafadulden bende burda geçtim valla bakarken resimlere kaydirigubbakcemile3
Çok güzel çıkmışsınız hatunlar Allahım nazarlardan korusun :Saruboceq:
Güneş ve sude gözbebeğim oldular Şeniz Allahım ne güzelliktir bu ya maşallah onlara
Dostluğunuz daim olsun daha nice buluşmalara inşallah :teytey:
Bizde çatlayak buralarda işte başka ne işimiz varki :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?