İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

yaaa görünce çok üzüldüm bidenem ..ama kontörümde bittiydi bililyonmu yarın alcam kız ararım seni ...ama konuşsaydık iyi olurdu buluşmalar arası canlı yayın yaneeee:roflol::roflol:
ayy ne tatlısın kuusuum kimseyi unutmamışsın bizde seni çok sevdik çok güleryüzlü ve tatlısın :1hug:
kızıda tatlı derken benim olmayan kızımdanmı behsediyosun kaydirigubbakcemile3

he karuşturdu hatun kaydirigubbakcemile3 bende sen cvb veresin die bekliodum kaydirigubbakcemile3

:sm_cool: nayırr nolamazz ben çocuk sahibi biri gibi duramam henüz gencecik körpe bir genç kızım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- delikafadulden

ay ben zati yanlış okudum herhal dedim emme ..olsun görkemim be valla süper bişiy annelik inş sende olursun ..fenamı erken yaşta anne ettim senü :roflol::roflol:düzeltirim hemen şinciköptümŞeniz

hah canım geldnmi sonunda nereye yükeldn benim büük kızla olan fotomu koy nolur yedi beni

evet evet perim evet evet ..görüşelim meloşunda hepnize selamı var yanımda şu an ..

burcu piknikmi yapecez bi dahakine ..ohhh ipleride getiririzkaydirigubbakcemile3

Süperrrrrrrrrrr Süper süperrrrrrrrrrrrrrrr a.s. a.s. a.s.

Allahım yarabbim hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden Sevgi dolu capcanlı kıpırkıpır hepinize benden Maşallahhh...Bir dahakine görüşücezzz bebeğimizin tahlilleri çok güzel çıktı teyzeleri sağlıkla yol alıcaz inşallahh:)))Ben bugün bu haberi kutluyordum gelemedim 1 aydır gözü yaşlı bekledim şükürler olsun herşey yolunda..

Şimdi sizleri böyle görmekk bayıldım bayıldım yakışır dı sizin gibi fıstıklara öyle özlemişimki sizleri ama yenilerde afeti devrannn hepinize Maşallahhhh Maşallahhhhh

durumunuzu tam olarak bilmiyorum cnm ama tahliller temiz çıktığına göre gözünüzaydın olsun :teytey:
inş. senlede tanışmak nasip olur a.s.

Gözün aydın nazlım...Allah kucağına almak nasip etsin...:CüvCüv:keşke gelebilseydin...bir dahakine inşallah...öpüyorum seni...Şeniz

burcum büyük kızında çok tatlı maşallah
eee anasına bak kızını al diye boşuna dememişler sen fıstık gibisin kızların senden fıstık yerim ben siziiŞenizŞeniz

durumunuzu tam olarak bilmiyorum cnm ama tahliller temiz çıktığına göre gözünüzaydın olsun :teytey:
inş. senlede tanışmak nasip olur a.s.

Gözün aydın nazlım...Allah kucağına almak nasip etsin...:CüvCüv:keşke gelebilseydin...bir dahakine inşallah...öpüyorum seni...Şeniz

Allah razı olsunn :Saruboceq:Bir dahakini Allahımmm nasip etsinnn bende çok istiyorum sizleri görmeyi tanışmayıı Desibel ablamı Perimi strawı sbulemı ablalarımı hepsinii şöyle doyasıya öpmeyiiiiiiiiiiii çok özledim çokŞeniz

Ya çok güzelsiniz kıyamam sizeee hepiniz hepiniz ayırımsız muhteşemsiniz

Dostlugunuz daim olsun oh oh herkes bulusuyor, ne guzel ben hic bi zaman bulusamam zaten, bnim ankut koca izin mi verir oraya buraya gitmeme pehhhhhhhhhhh, zaten ta 3000 km var aramizda

burcum büyük kızında çok tatlı maşallah
eee anasına bak kızını al diye boşuna dememişler sen fıstık gibisin kızların senden fıstık yerim ben siziiŞenizŞeniz

Burcum maşallah kızlarına...Allah bağışlasın ama şu miniş sudeyi öpemedim ya hala ona yanıyom...benim için öp ikisini de...Şeniz

sağolun kızlar onlar benim canlarım :asigim:
öperim sibelcim Şeniz

ya hiçbir yorumu okuyup cvblayamıyorum doğru dzgün fotolara bile bakamadım
yine saldırı olmuş açılmıyor kk çok ağır çook
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ben sudeyi öptüm sibel ablacım senin yerinede olsun artık oda benim kızım sayılır hem :hooray:
:roflol::roflol:yaw tamam özür diledik ...o bikerem burcunun kızıydı biliyodum boş bulundum yanlılık oldu...heyyyyytttttt attırma kuş kafamı gagalarım heeenaniknanik
yarın sabahta geri kalan kısmı yüklücem tamammı kıslarrr

sabırsızlıklan bekliyoz bidenem tabi sen dinlen..biraz ..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…