İğneli Epilasyon İzmirli hanımlarımızın tercihi

izmirli hanım arkadaşlar nerelere saklandınız allah aşkına hadii ama ilginizi bekliyorum.

merhabalar ayse hanım size bir sorum olacak istanbulda yaşıyorum ve iğneli epilasyon cihazı aldım sadece kendime yapmak için ben kursa gittim anneme öğeticem. yalnız bir sorum olacak iğnelerle ilgili hangi iğneyi kullanmalıyım yani marka olarak kalınlığı ne olmalı bendeki velona k2 ama bana kalın geldi ucu baya ve iz bırakıyor. lütfen yardımcı olun izmirde olsydım direk size elirdim gerçekten. sağolun şimdiden..

a ve d olabilir bence. bir de buna ek olarak kış döneminin izmirde kısa sürüyor olmasının da etkisi olabilir çünkü izmirde çoğu kişi nisanda yazlıklara gitmeye başlıyor ve kesin dönüş ekim sonunu buluyor. yani devamlı izmirde bulunamamak ve güneşe maruz kalmak da etkili olabilir. bir çok şehirde kış daha uzun sürer ama izmirde 2 ay soğuk onun dışında hep güneşli başlansa bile yarım kalıyor olabilir. bu da benim fikrim

hem ankete katılımınız hemde benim hiç aklıma gelmeyen bir düşünceyi gündeme getirdiğiniz için çok teşekkürler. Anketimizi düşünceniz doğrultusunda güncellemek gerekiyor bu durumda.

Not: Arkadaşlar anketimize chablisss in değerli katkısı ile bir şık daha ilave etmek gerekti. Gelişim için benim aklıma gelmeyen bu tür değerli fikirlerinize her zaman ihtiyaç duyuyorum. Haydi izmirli bayanlar durmak yok ankete devambuyrunnnnnnnnn

Değerli üyeler ve misafirler,
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..

a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. İzmirde kış döneminin kısa sürüyor olması ( chablisss )
f. Hepsi
g. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.

bnde d şıkkı diyorum ve ayşe hanım siz nerde uyguluyosunz bu epilasyon işini yerinizi ve ücretinizi öğrenebilrmiym mümkünse ??

ben şu kanıdayım 1)lazer iğneliye oranla daha az can yakıyor 2)ücret olarakda lazer daha uygun bence 3) iğneli yapıldıktan meydana gelen kabuklananmalar sosyal hayatı olan kişiler için bi dezavantaj,bunu bizzat yaşayan biri olarak söyleyebilirim.ama şu bi kesin bence iğneli her ne kadar can acıtsada her ne kadar masraflı olsada lazere oranla kat ve kat daha iyi.tabi şuda var bana göre lazeri hormon bozukluğundan meydana gelen sert tüylere lazer uygulanıp çözümalına bbilir.benim gibi normal tüyleri görmek istemeyenler için değil yani :)

daha zor diye biliyorum igneli operasyon bide bi tanıdıgımız yaptırmıştı iz falan kalmıştı ondan hiç bulaşmadım,yaptırırsam lazer yaptırırım ama şu anda ağda yaptırıyorum..

ben d dıyorum lazere gıtmeyı dusunuyorum ıgnelıyı assssla dusunmuyorum o acıya katlanamam ıgne gormeye bıle dayanamam kaydirigubbakcemile3

c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları. Kendi adıma bu şıkkı seçiyorum, gerçekten sabırsızım, üzerimde uygulanacak işlemin saatlerce sürmesini istemediğimden dolayı bende lazer epilasyonu tercih ettim...Sevgilerr... a.s.

valla hepsi diyesim geldi =)
şu an ben de iğneliyle lazer arasında kalmış bir insan olarak iğneliye uzak olmamın nedenleri arasında çoook uzun süren bir işlem olması en büyük etken. arkadaşımın (büyük ihtimalle size yaptırdı) sadece koltukaltı 2saatten fazla sürdü.. bu ilk seans, gittikçe süre azalıyordur tabi tüyler azaldığı için ama bütün bacak kaç saat sürer tahmin edemedim bile yani, tek tek çok zor valla. bir de bikaç hafta sürekli o kabuklar geçmedi ve çok kaşıntı yaptı bu da çok rahatsız edici bir şey.
bir de iğnelide uygulayan kişinin tecrübesi çok çok önemli olduğundan güvenmek zorlaşıyor, lazer yaptıran yerlerde doktor falan olunca direkt bir güven oluşuyor, her ne kadar işlemi doktor yapmasa da.
bir de maliyeti daha fazla gibi bi izlenim var açıkçası. aslında sanıyorum tüm seansları toparlayınca çok farketmiyor ama özellikle ilk seanslar baya maliyetli olsa gerek. yani dakikası 1liradan 2 saatlik koltukaltı 120 lira yapıyor. 3 seans yeterli denmiş ona nerden baksan 300 lira diyelim düz hesap olsun.(son seansta azaldığını varsayıyorum). şimdi lazer yaptırsan peşin para 50liraya yapıolar. 6 seans gitsen o da 300 lira. totalde aynı, ama küçük bi bölge için. bacak aynı olur mu bilemiyorum hesaplayamıyorum açıkçası =)
benim fikirlerim böyle şimdilik, ama kesin çözümün iğneli olduğuna ben de eminim de zaman-maliyet olayı zorluyor.

NOT= acaba önce biraz lazerle azaltılsa da iğneliye geçilse nasıl bir etki olur. maliyet düşer mi,zaman azalır mı... ekstra sorulara cevap vermemişsiniz ama ben bunu merak ediyorum açıkçası.

Katılımız için teşekkür ederim. Ancak açıklama ve sorularınıza burada yanıt vermem hemde konuyu dağıtacağından hem de çok uzun olacağından size özel mesaj atacağım. iyi geceler diliyorum.

kendimden yola çıkarak bir cevap vermek istiyorum
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları

izmirli hanımlar da benim gibi sabırsız mı bilemiyorum ama iğneli asla yaptıramayacağım birşey
bir de lazer reklam kampanyalarını göz ardı etmemek lazım

İzmirli arkadaşlar anket sorum aşağılarda kaldığı için katılımcılara kolaylık olması için galiba arada sırada soruyu yukarı taşımak zorundayım:) Haydi izmirli bayanlar durmak yok ankete devam.

Değerli üyeler ve misafirler,
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..

a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. İzmirde kış döneminin kısa sürüyor olması ( chablisss )
f. Hepsi
g. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.

Arkadaşlar sanırım konuyu daha fazla sürdürmenin pek anlamı yok. Katılan değerli arkadaşlarımın yanıtları da gösteriyor ki sorunun ezici bir çoğunlukla tek bir cevabı var. d şıkkı yani lazer epilasyon merkezlerinin etkili reklam kampanyaları. Bu sonuç beni mutlu etti aslında zira mensubu olduğum mesleğin hala insanlara hizmet etme zorunluluğunda olduğunu gördüm. Ama üzüldüm de tabii çünkü hizmet konusunda olmasa bile maddiyata dayanan reklam konusunda ben ve meslektaşlarımın rekabet etme şansı neredeyse imkansız. Bu arada kendim ve benden hizmet bekleyen bayanlar adına ufak bir kazanımım da oldu. Reklamda görselliğin büyük kazanımlar sağladığını anladım ve kendi sitemde uygulamalarıma yönelik bir kaç resim ekledim. Çaktırmadan reklam yapıyorum nasıl ama :)
Katılan herkese teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

izmirde iğneli epilasyonun ehli denenmiş ve onaylanmıs bir yer biliyormusunuz ?
çok kötü durumdayım psikolojim bozuldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…