- Konu Sahibi aysepilasyon
-
selam gamze yazdıkların dikkatimi çekti ilk önce makineyi söylim sorisa 5000 acısız bir makine değil o makineler çıkalı 10 yıldan fazla oldu şimdi ikinci elde bulursunuz onları ve gayat acılı bir makine o bayan size akımı düşük çalışıyor acıyı hissetmeyin diye o yüzden kıllar gelmiyor ve kırılıyor daha sonrada o kılara akım veriyor onların döküleceğini söylüyor ama o kıllar dökülmez bi dahaki seansta o kılara yine yapıyor iğne konusunda ise kesinlikle iğnenizi değiştirmenizi talep edin mikrop kapabilir hiçde hijyen değil şimdi iğneli epilasyonda son sistem makineler var ve gerçekten acıyı de5000 den daha az hissediyorsunuz saniyedeakım veriyor ve makine kendi kesiyor akımı hoşçakalın inşallah size yardımcı olmuşumdur.
Değerli üyeler ve misafirler,
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..
a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. Hepsi
f. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.
Değerli üyeler ve misafirler,
Üye olduğum günden itibaren gerek lazer gerekse iğneli epilasyon sayfalarını sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu süre içerisinde İzmirli hanımlarımızın iğneli epilasyona olan ilgilerinin Ankara ve İstanbullu hanımlarımıza nazaran çok daha az olduğu yönünde bir izlenim edindim. Bu konuda kendimce bulduğum nedenleri de aşağıda sıralamaya çalıştım. Sizlerde bu konudaki düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Bakalım ortaya ne gibi sonuçlar çıkacak ne dersiniz..
a. KK yı takip eden izmirli bayanların sayısının az olması.
b. İzmirli hanımlarımızın maddi durumlarının daha iyi olması.
c. İzmirli hanımlarımızın genelde daha az sabır sahibi olmaları.
d. İzmirdeki lazer epilasyon hizmeti veren merkezlerin çok etkili reklam kampanyalarının olması.
e. Hepsi
f. Ben iyi bir gözlemci değilim yani Hiçbiri.
saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?