valla hepsi diyesim geldi =)
şu an ben de iğneliyle lazer arasında kalmış bir insan olarak iğneliye uzak olmamın nedenleri arasında çoook uzun süren bir işlem olması en büyük etken. arkadaşımın (büyük ihtimalle size yaptırdı) sadece koltukaltı 2saatten fazla sürdü.. bu ilk seans, gittikçe süre azalıyordur tabi tüyler azaldığı için ama bütün bacak kaç saat sürer tahmin edemedim bile yani, tek tek çok zor valla. bir de bikaç hafta sürekli o kabuklar geçmedi ve çok kaşıntı yaptı bu da çok rahatsız edici bir şey.
bir de iğnelide uygulayan kişinin tecrübesi çok çok önemli olduğundan güvenmek zorlaşıyor, lazer yaptıran yerlerde doktor falan olunca direkt bir güven oluşuyor, her ne kadar işlemi doktor yapmasa da.
bir de maliyeti daha fazla gibi bi izlenim var açıkçası. aslında sanıyorum tüm seansları toparlayınca çok farketmiyor ama özellikle ilk seanslar baya maliyetli olsa gerek. yani dakikası 1liradan 2 saatlik koltukaltı 120 lira yapıyor. 3 seans yeterli denmiş ona nerden baksan 300 lira diyelim düz hesap olsun.(son seansta azaldığını varsayıyorum). şimdi lazer yaptırsan peşin para 50liraya yapıolar. 6 seans gitsen o da 300 lira. totalde aynı, ama küçük bi bölge için. bacak aynı olur mu bilemiyorum hesaplayamıyorum açıkçası =)
benim fikirlerim böyle şimdilik, ama kesin çözümün iğneli olduğuna ben de eminim de zaman-maliyet olayı zorluyor.
NOT= acaba önce biraz lazerle azaltılsa da iğneliye geçilse nasıl bir etki olur. maliyet düşer mi,zaman azalır mı... ekstra sorulara cevap vermemişsiniz ama ben bunu merak ediyorum açıkçası.