• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirli hanımlar uzun bir aradan

Merhaba, bende haziran sonunda bornova ya taşınıyorum. Buluşma tarihinize yetişemem belki ama bir sonrakin de bende varım inşallah. Size şimdiden iyi eğlenceler. :66:

Heeey bende Izmir Buca danim :D
Bende bulusmak istiyoruuuum, bende gelmek istiyorum :D
5,5 aylik hamisim anne olucam insallah, gezip tozmalara bayiliriiimmmm :64:

Canim senin cok az kalmiiiis :D Hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina alirsin iiiiinsallah :) Dogumu nerede düsünüyorsun? Keske birbirimize daha yakin olsaydik ;) :49:

sağol nurcancım senin içinde hayırlısı olsun.
sanırım ege doğum evinde olacak, normal ve rahat doğum olsunda gerisi önemli değil.
izmir çok büyük şehir değil canım umarım tanışırız seninle.ortak konu olunca konuşacak çok şey oluyor.
aslen nerelisin?

sağol nurcancım senin içinde hayırlısı olsun.
sanırım ege doğum evinde olacak, normal ve rahat doğum olsunda gerisi önemli değil.
izmir çok büyük şehir değil canım umarım tanışırız seninle.ortak konu olunca konuşacak çok şey oluyor.
aslen nerelisin?

İnşallah rahat bir doğum olur canım benim, Allah yardımcın olsun. Ben aslen diyarbakırlıyım sen nerelisin ? eşimin tayininden dolayı İzmire geldik, yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum ;) Bende tanışmayı çok isterim, hem bayanların konuşulacak şeyleri hiç biter mi bitmezz :D

İnşallah rahat bir doğum olur canım benim, Allah yardımcın olsun. Ben aslen diyarbakırlıyım sen nerelisin ? eşimin tayininden dolayı İzmire geldik, yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum ;) Bende tanışmayı çok isterim, hem bayanların konuşulacak şeyleri hiç biter mi bitmezz :D

izmirliyim.alışırsn canım zaten sıcak yerden gelmişsin o konuda zorluk çekmiyorsundur :1:
ben sıkıntılıyım iyice sıcaklar daha da bunaltıyor.

bende izmir bahçelievlerde ikamet ediyorum sizlerle tanışmak çok isterim buluşmalara katılmak isterim hapinizi öpüyorum.............. :64::64::64::64:

Heeey bende Izmir Buca danim :D
Bende bulusmak istiyoruuuum, bende gelmek istiyorum :D
5,5 aylik hamisim anne olucam insallah, gezip tozmalara bayiliriiimmmm :64:

slm ben bahçelievlerde oturuyorum umarım tanışırız:52: allah bebeğini kucağında görmeyi nasibetsin :emir_bebek:inşallah görüşürüz............

yaaaa arkadaşlar nerdesiniz tanışıp kaynaşalımmm hiç kimse yokmu şu an topikte izmirliii

Canim ben Izmire yeni tasindim Metro duragini felan hiiiic tanimiyorum. Ben zaten izkentte kaliyorum kücücük bir yer. Zor alistim buraya vallahi. Büyük sehir oldugu icin bana cok karisik geliyor. Simdilik sadece Buca, Konak, Alsancak, Bornova, Balcova, Karsiyaka yi biliyorum. Izmirde ulasim cok zor ya araba olmayinca, insan gezemiyor yani.
Ama yinede güzel Izmir alistim yani :)

arkadaşlar bayramdan sonra inşallah ,buluşma olcak mekan ve saat burdan bildircem,,karşıyaka tarafı olcak muhtemelen,,hepinizi bekliyorum..:9:

Back