- Konu Sahibi tuanamevsim
-
bendr memnun oldum çakılbiz ilk defa konuşuyoruz sanırım dimi
evet canım ilk defa konuşuyoruz seninle.Benimde adım gülşah bu arada
tekrar memnun oldum gülşahcımgeliyorsun sanırım sende inşlhh güzell geçerr günümüzz
bende tatlımmaalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım
telefon bağlantısı yapıcaz sanakuzum
bende tatlımmaalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım
ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifadeaman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer
amnnn allahımmm tahmin edebiliyorummm
ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifadeaman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer
olsun cnm sen geldiinde bidaha toplanırızz :) telefonla bağlanmakta iyi fikirrr valla
inan tahmin edemezsinböyle bişi görmedim bennnnn duvarlarda kalem çizikleri hatta yatak başını bile çizmiş
anne delmeeeeeeee demesine koptum ama az önce kuzuuuufıstığım yaramazlık peşinde
sen orda gülme bakalım gelde yardım et evi toplayalım
inşallah canım.dimi dimiçatlarım zaten cumartesi burda şimdi ben
çatlama canım sen gelince bi daha bi daha buluşmaaaa
hemen geliyorum yardımaaaaaevetttttttt birdaha birdaha
vallahi gelemesende kuzum bıcırıkla konuşman bile onu oyaladı sonunda topladımmm şükürrrr
bak uzaktan bile çok işe yarıyorum görüyormusun kuzumyerim ben cimcimemi yaa cici anne dedi yaa orda erimişim ben zaten
evet ya cidden öyle dediiii :)
siz görüştünüzmü yahuu daha önceee kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?