İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

tekrar memnun oldum gülşahcım geliyorsun sanırım sende inşlhh güzell geçerr günümüzz

bende tatlım maalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım

telefon bağlantısı yapıcaz sana kuzum

ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifade aman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer

olsun cnm sen geldiinde bidaha toplanırızz :) telefonla bağlanmakta iyi fikirrr valla

ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifade aman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer

anne delmeeeeeeee demesine koptum ama az önce kuzuuuu fıstığım yaramazlık peşinde

olsun cnm sen geldiinde bidaha toplanırızz :) telefonla bağlanmakta iyi fikirrr valla

inşallah canım.dimi dimi çatlarım zaten cumartesi burda şimdi ben

siz görüştünüzmü yahuu daha önceee kızlarrr

yüz yüze görusmedık daha canım ama 2 senedır her gün 7/24 konusur msjlasır bırbırımızın sesını 1 gun duymasak rahat edemeyız biz inşallah mayıs ayındada yüz yüze görüşücez simoşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…