İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

günaydın kızlar:3:

günaydın tatlım:16:

iyiyim canım sen nasılsın işe geldim hemen bakayım dedim çoğaldıkmı diye valla sayı artmış mutlu oldum:16::16::16:

bende iyiyim tatlım teşekkür ederim kolay gelsin sanada evet sayı artmış umarım çok güzel bir buluşma geçirirsiniz ama ben gelincede istiyorum ona göre kıskandım :14:

nasılsınız bakalım:7:

iyiyiz canım sen nasılsın?

günaydın canımbenim :52:

:38::38::38::38::38::38:

günaydın tatlım:16:

bende iyiyim tatlım teşekkür ederim kolay gelsin sanada evet sayı artmış umarım çok güzel bir buluşma geçirirsiniz ama ben gelincede istiyorum ona göre kıskandım :14:

iyiyiz canım sen nasılsın?

:38::38::38::38::38::38:

tşk ederim cnm bende iyiyim :34:
bu arada ben kaçırmışım sen şuan nerdesin. gelince yine toplanırız inş:8:

tşk ederim cnm bende iyiyim :34:
bu arada ben kaçırmışım sen şuan nerdesin. gelince yine toplanırız inş:8:

bende bornovadaydım tatlım ama 3 sene önce düzceye taşındık ama izmiri çok özledim:14: mayıs gibi allah izin verirse simgelere kalmaya gelicem o zaman inşallah bir buluşma daha yaparız bende sizlerle tanışmayı çok isterim:16:

bende bornovadaydım tatlım ama 3 sene önce düzceye taşındık ama izmiri çok özledim:14: mayıs gibi allah izin verirse simgelere kalmaya gelicem o zaman inşallah bir buluşma daha yaparız bende sizlerle tanışmayı çok isterim:16:

inş cnm bekliyoruz.

arkadaşlar sizlere iyi çalışmalar inşallah göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçer bu hafta :38: :38: :54:

inş cnm geçsin bir an önce:14:

sen gelde kuzum hemen taoplanırız senin gelişine bir bululşma yaparız arkadaşlarda yanlız bırakmazlar bizi :21: :31:

demdurcum sorma sabah gelirken o rüzgar neydi ya saçım toplu olmasına rağmen dağıldı işe geldim tekrar yaptım:52::52:

cakılcım sen geldiğinde gene toplanırız hem bir kez toplanıp bırakmayız herhalde birbirimizi sevdikten sonra sıksık tekrarlayabiliriz:34::34:

demdurcum sorma sabah gelirken o rüzgar neydi ya saçım toplu olmasına rağmen dağıldı işe geldim tekrar yaptım:52::52:

cakılcım sen geldiğinde gene toplanırız hem bir kez toplanıp bırakmayız herhalde birbirimizi sevdikten sonra sıksık tekrarlayabiliriz:34::34:

aynen cnm saçım karman çorman oldu valla.

inşallah tekrar tekrar sık sık görüşürüz evrekacım bu buluşmada umarım hepimiz birbirimize ısınırız :31: :32:

kızlar hepiniz burdayken bu arada birbirimizi nasıl tanıycaz malum küçükpark zaten sürekli kalabalık bir yer varmı fikri olan :kkk: bu arada kızlar ben simge sizlerde isimlerinizi söylerseniz en azından isimlerimizi biliriz :32: :32:

inşallah tekrar tekrar sık sık görüşürüz evrekacım bu buluşmada umarım hepimiz birbirimize ısınırız :31: :32:

inş canım iyi olur bizim içinde :52::52: ben üniyi izmir dışında okudum 5 yl boyunca dışardaydım arkadaşlarımda hep farklı şehirlerdeydi oyüzden bitince üni dağıldık izmirdede pek arkadaşım kalmadı en büyük arkadaşım canım koçişimm olduu:16::16::16:

inş anlaşırızda ailecek gidip geliriz çok iyi arkadaş oluruzz:16::16:

bu arada cidden nasıl tanıcaz birbrimizi:9::9::9:

çok sevinirim vallahi canım bende sizlerle tanışmayı çok isterim:16: bu arada hem sana hemde demdura iyi çalışmalar diliyorum:16:

kızlar hepiniz burdayken bu arada birbirimizi nasıl tanıycaz malum küçükpark zaten sürekli kalabalık bir yer varmı fikri olan :kkk: bu arada kızlar ben simge sizlerde isimlerinizi söylerseniz en azından isimlerimizi biliriz :32: :32:

benim adımda demet bende onu düşünüyorum nasıl tanışacağız:31:

inş canım iyi olur bizim içinde :52::52: ben üniyi izmir dışında okudum 5 yl boyunca dışardaydım arkadaşlarımda hep farklı şehirlerdeydi oyüzden bitince üni dağıldık izmirdede pek arkadaşım kalmadı en büyük arkadaşım canım koçişimm olduu:16::16::16:

inş anlaşırızda ailecek gidip geliriz çok iyi arkadaş oluruzz:16::16:

bu arada cidden nasıl tanıcaz birbrimizi:9::9::9:

sende benim gibisin bende üni dışarda okuyunca arkadaşlarım hep şehir dışındalar.

çok sevinirim vallahi canım bende sizlerle tanışmayı çok isterim:16: bu arada hem sana hemde demdura iyi çalışmalar diliyorum:16:

tşk ederim cnm:38:

Back