• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

siz görüştünüzmü yahuu daha önceee kızlarrr :3:

hayır canım hiç yüzyüze gelmedik ama iki sene oldu :54: hergün her saat her dakika mesajlaşmazsak yada birbirimizi aramazsak olmaz ben gülşahın sesini duymazsam çatlarım :21: saatlerce tlf da konuşuruz :32: tüm gün uyku saatine kadar mesajlaşırız.:31: canyoldaşı olduk artık birbirimizi aramadan duramayız :52:

hayır canım hiç yüzyüze gelmedik ama iki sene oldu :54: hergün her saat her dakika mesajlaşmazsak yada birbirimizi aramazsak olmaz ben gülşahın sesini duymazsam çatlarım :21: saatlerce tlf da konuşuruz :32: tüm gün uyku saatine kadar mesajlaşırız.:31: canyoldaşı olduk artık birbirimizi aramadan duramayız :52:

iyi kötü herşeyimizi paylaştık dimi zuzum yaa vallahi 2 sene ne çabuk geçti heleki ikimizin aynı anda hasta olup aynı anda başımıza birşeylerin gelmeside ilginç olaylarımız arasındadır siyam ikizleri olma yolunda ilerliyoruz :9::9::9:

inşaaaallahhhhhhhhhhhh

iyi kötü herşeyimizi paylaştık dimi zuzum yaa vallahi 2 sene ne çabuk geçti heleki ikimizin aynı anda hasta olup aynı anda başımıza birşeylerin gelmeside ilginç olaylarımız arasındadır siyam ikizleri olma yolunda ilerliyoruz :9::9::9:

inşaaaallahhhhhhhhhhhh

ne güzell inşlhh hepp böylee olursunuzz :7:

zaten misafirlerin olduğu hafta bende senin gibi oluyorum ondandır cnm. bir güzel dinlen kocişinle yat 12 lere kadar. :21:

koçiş cumartesi günü çalışıyor cumartesi kendim yatıyorum:1::1::1: pazarda birlikte :16::16: bu cumartesi erken kalkarım 14:00de buluşcaz anca yemeğimi yapar öyle çıkarım:32::32:

Back