• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

tekrar memnun oldum gülşahcım:3: geliyorsun sanırım sende inşlhh güzell geçerr günümüzz:21:

bende tatlım :16: maalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza :9::9::9: inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım :16:

bende tatlım :16: maalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza :9::9::9: inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım :16:

telefon bağlantısı yapıcaz sana :46: :46: kuzum

ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifade :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: aman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer :19:

olsun cnm sen geldiinde bidaha toplanırızz :) telefonla bağlanmakta iyi fikirrr valla :52:

ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifade :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: aman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer :19:

anne delmeeeeeeee demesine koptum ama az önce kuzuuuu :9::9::9: fıstığım yaramazlık peşinde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

olsun cnm sen geldiinde bidaha toplanırızz :) telefonla bağlanmakta iyi fikirrr valla :52:

inşallah canım.dimi dimi:9: çatlarım zaten cumartesi burda şimdi ben :9:

siz görüştünüzmü yahuu daha önceee kızlarrr :3:

yüz yüze görusmedık daha canım ama 2 senedır her gün 7/24 konusur msjlasır bırbırımızın sesını 1 gun duymasak rahat edemeyız biz:9::9::9: inşallah mayıs ayındada yüz yüze görüşücez simoşumla

Back