- Konu Sahibi tuanamevsim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendr memnun oldum çakılbiz ilk defa konuşuyoruz sanırım dimi
![]()
evet canım ilk defa konuşuyoruz seninle.Benimde adım gülşah bu arada![]()
tekrar memnun oldum gülşahcımgeliyorsun sanırım sende inşlhh güzell geçerr günümüzz
![]()
bende tatlımmaalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza
inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım
![]()
telefon bağlantısı yapıcaz sana![]()
kuzum
bende tatlımmaalesef izmirde olamadığımdan dolayı gelemiyorum canım ama canlı telefon bağlantısıyla katılmayı düşünüyorum bende aranıza
inşallah mayısta geldiğimde tekrar bir buluşma daha düzenler o zamanda yüzyüze tanışma fırsatını yakalamış olurum sizlerle canım
![]()
ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifadeaman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer
![]()
amnnn allahımmm tahmin edebiliyorummm![]()
ben burda vakit geçirirken kızım evi dağıtmakla meşgul fırsattan istifadeaman allahımmmmm bit pazarına dönmüş heryer
![]()
olsun cnm sen geldiinde bidaha toplanırızz :) telefonla bağlanmakta iyi fikirrr valla![]()
inan tahmin edemezsinböyle bişi görmedim bennnnn duvarlarda kalem çizikleri hatta yatak başını bile çizmiş
![]()
anne delmeeeeeeee demesine koptum ama az önce kuzuuuufıstığım yaramazlık peşinde
sen orda gülme bakalım gelde yardım et evi toplayalım![]()
![]()
![]()
inşallah canım.dimi dimiçatlarım zaten cumartesi burda şimdi ben
![]()
çatlama canım sen gelince bi daha bi daha buluşmaaaa![]()
hemen geliyorum yardımaaaaaevetttttttt birdaha birdaha
![]()
vallahi gelemesende kuzum bıcırıkla konuşman bile onu oyaladı sonunda topladımmm şükürrrr![]()
bak uzaktan bile çok işe yarıyorum görüyormusun kuzumyerim ben cimcimemi yaa cici anne dedi yaa orda erimişim ben zaten
![]()
evet ya cidden öyle dediiii :)![]()
siz görüştünüzmü yahuu daha önceee kızlarrr![]()