İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

benim adımda demet bende onu düşünüyorum nasıl tanışacağız

sende benim gibisin bende üni dışarda okuyunca arkadaşlarım hep şehir dışındalar.

tşk ederim cnm

zor oluyor yaa cidden lisedeki arkadaşlarımda çoğu evlenip izmiri terketmişler onlarlada koptuk anlıyacağınız yanlızımm

kızlar isterseniz biriniz bana tlf numaranızı özelden bildirin eğer sizin içinde uygunsa en azından buluşma yerine gidince iki kişi birbirini bulunca diğer arkadaşları da toplamak daha kolay olur ne dersiniz

kızlarrrr ben geç kalmışımm muhabbeteee bu arada herkezee TÜNAYDINNN nelerr yaptınızzz nasıll tanıyomuşuz birbrimiziokudum biraz ama net bişey varmıı adım benimde adım zeynepp kızlarr

kızlarrrr ben geç kalmışımm muhabbeteee bu arada herkezee TÜNAYDINNN nelerr yaptınızzz nasıll tanıyomuşuz birbrimiziokudum biraz ama net bişey varmıı adım benimde adım zeynepp kızlarr

hoşgeldin canım sanada tünaydın memnun oldum bu arada zeynepcim

memnun oldum zeynepçim evreka ile telefon numaralarımızı ulaştırdık birbirimize özelden senin içinde mahsuru yoksa ulaştırabilirsin tlf numaranı bana bir araya gelmemizde en iyi çözüm bu geldi aklımıza

memnun oldum zeynepçim evreka ile telefon numaralarımızı ulaştırdık birbirimize özelden senin içinde mahsuru yoksa ulaştırabilirsin tlf numaranı bana bir araya gelmemizde en iyi çözüm bu geldi aklımıza

evtt bencede iyi fikirr daha çabuk ulaşırız fakatt ben özelden atamıyorum msj hanemm dolmamışş atamazsınız diyo istersen sen at bana ben dönerim sna ordan olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…