- 27 Nisan 2011
- 493
- 1
- 66
- Konu Sahibi tuanamevsim
-
ben saadet canım
bu arada facebook filan varsa özelden msj atalımm ekleyelim:44::44:
benim adımda demet bende onu düşünüyorum nasıl tanışacağız
sende benim gibisin bende üni dışarda okuyunca arkadaşlarım hep şehir dışındalar.
tşk ederim cnm
aslında mantklı fotoğraflarımızı falan görürüz sıkıntı olmaz
kızlar isterseniz biriniz bana tlf numaranızı özelden bildirin eğer sizin içinde uygunsa en azından buluşma yerine gidince iki kişi birbirini bulunca diğer arkadaşları da toplamak daha kolay olur ne dersiniz
tamam canım olur ben sana hem faceyi hmde teli yazarım
saol canım yaaa çalışan evli bayan olmak zormuş ben daha 4 aylık evliyimm yeni yeni alışıyorum herşeyee
oyy kıyamam sen daha yeni gelinmişsin ilk zamanlar zor gelir heralde ama zamanla alışırsın bu tempoya canım
evet canım yaa yazık banaayeni yeni alışıyorumm işte allahtan koçiş pek anlayışlı yardımcı
kız biz seninle aynı yerde okumuşuz ya
kızlarrrr ben geç kalmışımm muhabbeteeebu arada herkezee TÜNAYDINNN nelerr yaptınızzz nasıll tanıyomuşuz birbrimiziokudum biraz ama net bişey varmıı adım benimde adım zeynepp kızlarr
kızlarrrr ben geç kalmışımm muhabbeteeebu arada herkezee TÜNAYDINNN nelerr yaptınızzz nasıll tanıyomuşuz birbrimiziokudum biraz ama net bişey varmıı adım benimde adım zeynepp kızlarr
memnun oldum zeynepçim evreka ile telefon numaralarımızı ulaştırdık birbirimize özelden senin içinde mahsuru yoksa ulaştırabilirsin tlf numaranı bana bir araya gelmemizde en iyi çözüm bu geldi aklımıza
evtt bencede iyi fikirr daha çabuk ulaşırız fakatt ben özelden atamıyorum msj hanemm dolmamışş atamazsınız diyo istersen sen at bana ben dönerim sna ordan olurmu
hoşgeldin canım sanada tünaydın memnun oldum bu arada zeynepcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?