izmirli hamişler yardım

fater

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
1.456
1
arkadaşlar ben 6+4 hamşim
izmirde ekonomik ve güzel bir hastane arıyorum
ben emekli sandığına bağlıyım
tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürlerrr....

merhaba, hamileymişsin, çok tebrik ederim çok sevindim.. siteden takip ediyordum sanırım geç döllenme gibi bişey oldu sende değil mi.. keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun :) kalp atışını görebildiniz mi

canım bornova şifa hastanesini tavsiye edebilirim emekli sandığınada bakıyor ben hamilelik öncesi tedavilerimi orada oldum doğumumda Allah nasip ederse orada olcak ,doktorum şifa hastanesinde yapıyor tüm işlemlerini,kadro bakımından tüm uzmanında iyiler orada yinede karar senin..yerimseniben

çok teşekkür edrim canım
evet bebişin kesesini biraz geç gördük
henüz kalp atışlarını duymadık 10gün sonra dr.gidiyorum
Allah nasip ederse o zaman duyarım inşallah
sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyorcanım
Allah sorunsuz bir hamilelik kolay bir doğum ve sağlıklı mutlu hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah

canım bornova şifa hastanesini tavsiye edebilirim emekli sandığınada bakıyor ben hamilelik öncesi tedavilerimi orada oldum doğumumda Allah nasip ederse orada olcak ,doktorum şifa hastanesinde yapıyor tüm işlemlerini,kadro bakımından tüm uzmanında iyiler orada yinede karar senin..yerimseniben

teşekkür edrim canım
fiyetlardan biraz bahsedebilir misin?

midem çok kötü, sürekli bulantım var, dr ilaç verdi onu alıyorum ama çok da işe yaramıyor, hergün en az 1-2 kere kusuyorum malesef.. ama olsun, bebek için herşeye değer.. bebiş iyi olsun yeter ki..

benim seninki kadar değil ama bende de 3 gündür mide bulantısı var
bugün kahvaltı yapamadım
ne kadarlıktı senin

9. haftadayım, 2 gün sonra 10. haftaya giricez inşallah..
bulantım yetmiyor gibi bi de mide yanması ve ekşimesi çok erken başladı bende.. inşallah senin rahat geçer..

inşallah canım
seninde dediğin gibi herşey bebişler için
onlar iyi olsunda
Allah'a emanet ol canım ben çıkmak zorundayım
ama yine görüşelim tamam mı?
hadi annesi bebişe ve kendine dikkat et

teşekkür edrim canım
fiyetlardan biraz bahsedebilir misin?

canım ben hamilelik kontrolümü doktorumun muayenehanesine gidiyorum şifa hastanesinde muayene olmuyorum dolayısıyla hastanenin muayene ücretlerini bilmiyorum yukarıdada bahsettiğim üzre emekli sandığına bakıyor...
netten şifa hastaneler grubuna girip istediğin bilgileri alabilirsin canım...
sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileklerimle..:nazar:

sen tup bebek bölümündede sanırım konu açmıştın irenbeyi sormuştun ben ssk lı olarak 89 ytl ödüyorum ama emekli sandıgı ne kadar veriyor bilmiyorum heralde daha az ödersiniz üstelik ekip olarak mükemmel bir merkez harika insanlarla donatılmış diyebilirim testleir orda yaptırmak istemezsen eger devlet hastaneleirndede yaptrabiliyorsun dogumlarıda çınarlıda yaptıyorlar çınarlı zaten izmirin en iyi hastanesi sadece kadın hastalıkları ve dogum dal merkezi egitimli ve tecrübeli kişilerden oluşmuş bir kadrosu var miden bulanıyormuş o zamn korkma hiç bu iyi bişey mide bulantısı gebeliğin canlı oldugunun saglıklı oldugunun bir göstergesidir.... ama bunun yanısıra mide bulantısı yaşamadan saglıklı gebelik geçiren çok kadın da vardır

tebrik ediyorum seni saglıklı gebelik geçirrisin inşaallah allah kolarında görmeyi nasip etsin amin

Ben kent hastanesine gidiyorum, çok memnunum.
En büyük sebebi orda doğum yapkam istiyor olmam, ssk ve özel sigortam var, ikisinide kullanıyorum.
SSK fiyatı 150 ytl, katkı payını hatırlayamıyorum, özel sigorta ise 100 ytl

ssk ile anlaşması olması bişey farkettirmiyor ki kent hastanesi güzel fakat kazık ....... üstelik dogum ücretleri çok ama çok pahalı yani ssk var diyerek insanın kanıp gitmemesi gerekiyor

sen tup bebek bölümündede sanırım konu açmıştın irenbeyi sormuştun ben ssk lı olarak 89 ytl ödüyorum ama emekli sandıgı ne kadar veriyor bilmiyorum heralde daha az ödersiniz üstelik ekip olarak mükemmel bir merkez harika insanlarla donatılmış diyebilirim testleir orda yaptırmak istemezsen eger devlet hastaneleirndede yaptrabiliyorsun dogumlarıda çınarlıda yaptıyorlar çınarlı zaten izmirin en iyi hastanesi sadece kadın hastalıkları ve dogum dal merkezi egitimli ve tecrübeli kişilerden oluşmuş bir kadrosu var miden bulanıyormuş o zamn korkma hiç bu iyi bişey mide bulantısı gebeliğin canlı oldugunun saglıklı oldugunun bir göstergesidir.... ama bunun yanısıra mide bulantısı yaşamadan saglıklı gebelik geçiren çok kadın da vardır

evet canım daha öncede sormuştum
ama o zaman bebiş yoktu ve ben senin yazılarından duymuştum irenbeyi
tedavi olmayı düşünüyordum artık
Rabbime şükürler olsun gerek kalmadı
şimdi de kontroller için bir hastane arıyorum
ilgine teşekkürler
kendine ve bebişe iyi bak
sevgilerrrr...

evet canım daha öncede sormuştum
ama o zaman bebiş yoktu ve ben senin yazılarından duymuştum irenbeyi
tedavi olmayı düşünüyordum artık
Rabbime şükürler olsun gerek kalmadı
şimdi de kontroller için bir hastane arıyorum
ilgine teşekkürler
kendine ve bebişe iyi bak
sevgilerrrr...

canım ben Bornovada manavkuyu tarafında EKADOM kadın doğum dal merkezine gidiyorum çokda memnun kaldım. ssk anlaşmaları var ama her muayne için 50 ytl ödüyorsun ama a'dan z'ye kontrollerin yapılıyorŞeniz netten aratırsan web sayfaları çıkıyor

yapılan testler için ek ücret alıyorlar mı?
birde doğumu burda mı yapacaksın
ilgin için teşekkürler

yapılan testler için ek ücret alıyorlar mı?
birde doğumu burda mı yapacaksın
ilgin için teşekkürler

rica ederim canım Şeniz ben kan testi hariç herşeyi normal hastanede yaptırıyorum çünkü testler için ücret alınıyor. zaten geneldede böyle yapıyorlar. şuanda yeniden düşük yaptığım için araştırma vs. yapıldı ama testleri devlet hastanesinde yaptırdım. ayrıca testlere para vermek istemiyorsan central hospital var. bayraklı tarafında. emekli sandığına ücretsiz vakıyorlar. testler vs. içinde ek ücret vermiyorsun. doğum vs. içinde öyle diye biliyorum. şimdi aklıma geldi. tekrar hamiş kalabilirsem ekadomdaki dr devam edip o doktorumla anlaşıp çınarlı hastanesinde yaptırıcam. sanırım 4bin falan tutuyor dr ve hastane. :içelim: arkadaş çınarlıda doğum yaptı ve baya rahattı. kendine özel odan vs. var yerimseniben central hospital de iyidir. sengözlerimebaksanab

şifa hastanesine gittim emekli sandığına bağlıyım üstelik memurum ve inanılmaz sömürdüler..bir daha asla şifa hastanesine gitmeyi düşünmüyorum..evdeki hesabınız çarşıya uymuyo..içeri girdikten sonra elinizi veriyosunuz kolunuzu kapıyolar...

X